hocam 2014 diyor yalnız![]()
Aynen onu simdi farkettim. Yalniz ben böyle bir miktar ödeme almadim. Ayrica ödeme yapmicaz diyen Quiz gecen senenin parasini mi gönderiyor? Paypalima gelen giden de yok.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam 2014 diyor yalnız![]()
quiz ödemelere başladı mı? lifeden ödeme alanlar quiz ödeme konusuna neden yazıyor modlar ne iş yapıyor?
Önceki sayfaları okursanız neden yazılmasına müsade edildiğini anlardınız.
quiz ödemelere başladı mı? lifeden ödeme alanlar quiz ödeme konusuna neden yazıyor modlar ne iş yapıyor?
life ile quiz birleştiğinden olmasın hocam konuyu incelediyseniz süper modların cevaplarıda aynı
kanal : açık
dashboarda : girmiyor
partnerden : atıldı
şirket : life
Haziran kapanan ve temmuz kapananlar kesinlikle odenmeyecekmis arkadaslar
MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kapanan hic bir kanal ödenmeyecek life sayfasında dalga geçerek yazmışAgustosta kesinlesmeden once kapanan kanalin temmuz ayi kazanci odencek mi peki? bilginiz var mi hocam?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.