Quizgroup Türkiye Bankalarına Ödeme ( BANKA ÖDEMESİ GELDİ )

Zaten çok fazla bişey yapmayada gerek yok ingilizce olarak derdimizi anlatan metin hazırlayıp adamlara göndericez :)

Ingilizce metin hazırlanmadi bile

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Ingilizce metin hazırlanmadi bile

Bir arkadaşıma rica ettim çevirdi. Bilen arkadaşlar incelesin sıkıntı yoksa metinde atalım mailleri.

My best compliments,
I sent this mail related to the subject that your monthly earnings deposited to your PayPal account and arising therefrom pay cuts, account review and breach of security issues. Gains that we have achieved our channel or our channel, unable to find any form of payment except to Paypal and this leave in the lurch. We want that you determine a new form of payment to YouTube channels of Owners who working under Turkey Location and working under Partner network which is formed by you. So that payments can be made to Turkish banks except Paypal. People should be able to transfer payments directly to the bank account and should put and end to the difficulties experienced by Paypal. You make your interruption to %20 also Paypal is doing interruption. We are extremely disturbed by this interruption. Your paying stuck a lot of Paypal examination as Quizgroup, has led to prolonged loss of time. As you can see from the summary of the thread you to kindly go through the banking system in Turkey . We desire to accept our wishes.

Olsaydi guzel olurdu webmoneye erken oduyor life bunlarda oduyor mu

ASUS ZENFONE Cihazımdan gönderildi

Olsaydi guzel olurdu webmoneye erken oduyor life bunlarda oduyor mu

ASUS ZENFONE Cihazımdan gönderildi

Webmoney konusunda bana yardımcı olabilir misin hesabım var ama keeper acamiorum bir türlü..

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Şu ödemeyi bidaha ki aya halletsek zalim paypal kesinti yaptığı gibi kalamıyor bide düşük kurdan çeviriyor kanallar büyüdükçe kaptırdığımız parada artıyor mail gönderen kaç kişi var ve cevap aldı mı ?

Quizden maile cevap geldi arkadaşlar çevirirseniz sevinirim.

Greetings,

We have received many requests from the partners asking us to provide payments to the bank account instead of PayPal to avoid multiple PayPal constraints.
You may receive payments to your bank account now. You may stay with PayPal as well. It's completely up to you.

Please keep in mind that banks will impose $30 per transaction. It's a flat fee.

To change your payment method please submit your application in the Profile section of the QuizGroup dashboard.
Please provide the following details:
Beneficiary name, Beneficiary's address, Account number or IBAN, Beneficiary's bank name, Beneficiary's bank address, SWIFT.
Use English characters only.

Best regards,

The QuizGroup Team

Quizden maile cevap geldi arkadaşlar çevirirseniz sevinirim.

Greetings,

We have received many requests from the partners asking us to provide payments to the bank account instead of PayPal to avoid multiple PayPal constraints.
You may receive payments to your bank account now. You may stay with PayPal as well. It's completely up to you.

Please keep in mind that banks will impose $30 per transaction. It's a flat fee.

To change your payment method please submit your application in the Profile section of the QuizGroup dashboard.
Please provide the following details:
Beneficiary name, Beneficiary's address, Account number or IBAN, Beneficiary's bank name, Beneficiary's bank address, SWIFT.
Use English characters only.

Best regards,

The QuizGroup Team

artık çekebilecekmişiz banka hesabımıza ama işlem başı 30$ ını alırım diyor hocam :p banka ödemesi gelsin,iyidir de çekim başı 30$ da biraz yüksek gibi.çekilen miktara göre bi kesinti miktarı verilseymiş en azından...

hayırlı olsun banka ödemesine geçmişler :) ama düşük ödemelerde pek avantajlı değil gibi 30$ kesinti yüksek meblaglarda daha avantajlı

Son düzenleme:
30 dolar bişey değil de benim kanallar ayrı ayrı panelde nasıl olacak şimdi :D

tektek girip panelden banka bilgilerini giriceksin mecburen :) benim kanallarında hepsi farklı panellerde.gelicek ödeme miktarlarına göre bende ayar çekeyim bari,ayda 50$ gönderen kanalın parasını bankaya istemeyelim sonra :D

her kanal için tek tek mail mi atacaz yoksa sistemlerine eklediler mi herhangi bir modül ? banka bilgilerinie gilrebileceğimiz vs.. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] ben bakamıyorum da bakar mısın dashboarda

tektek girip panelden banka bilgilerini giriceksin mecburen :) benim kanallarında hepsi farklı panellerde.gelicek ödeme miktarlarına göre bende ayar çekeyim bari,ayda 50$ gönderen kanalın parasını bankaya istemeyelim sonra :D

1 k üstü olmadan banka olarak değiştiremiyoruz ki :D

Mail geldi şimdi bütün kanallarıma :D
QuizGroup Partner Program: Receive bank transfers and enjoy fixed fees

Adamlar demekki bize önem veriyor :)

baslığı editledim.

Son düzenleme:
Quiz ödeme gününde parayı otomatikmi gönderiyoz, yoksa bizim ödeme talep etmemizmi gerekiyor arkadaşlar?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri