zazax33
Yasaklanmış
[MENTION=13093]CNZ[/MENTION];
CEVAPLAMIŞLAR.
CEVAPLAMIŞLAR.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
CEVAPLAMIŞLAR.
Evet tıpatıp aynısını bana gönderdiler. Bugün Paypalı aradım. Bu talebi kendileri oluşturmuşlar dedi. Eğer 1 hafta içinde çözmezlerse siz haklı çıkar paranızı blokeden kaldırırız dediler.
banada 10 gun içibde çözülmez ise parayı quize iade edeceğiz dediler kesinlikle bundan eminim cunku ustune basa basa bir daha sordum.
Benim anlamadığım karşı taraftan gelen ödemeye nasıl bloke koyuyorlar? sonuçta o para senin hesabına geçmişse artık senindir.
Bu ne perhiz, ne lahana turşusu şimdi. Bekleyip görelim bakalım. Her halükarda Quiz'in bundan haberi olacak. Ak mı kara mı ortaya çıkar.
Paypal aracı kurum. Bir ürün sattın müşteri ödemeyi yaptı ama sen malı göndermedin. Müşteri de parasını istedi. Paypal da bloke koydu olayı inceliyor. Olay bundan ibaret.
Şimdi bunlar gönderdikleri paraya dispute mi çekmişler?
Quiz neden dispute çeksin orayı anlamadım işte bir gariplikler var ama belki paypaldaki nakitleri bitti.
Paypal'da para bırakmamak gerekiyor onu anladım anında hesaba atmak lazım...
Evet Paypaldaki görevlinin anlattığına göre öyle.
Her şey olabilir ama ben kötü düşünmek istemiyorum (şu an için!). Belki de hesap hatası yaptılar ve tekrar ödeme gönderecekleri için geri çekmek istemiş olabilirler. Ödeme dönemi geçene kadar düzeltmezlerse o zaman başlayabilir soru işaretleri.
[MENTION=13093]CNZ[/MENTION];
![]()
CEVAPLAMIŞLAR.
fark eden birşey yok hesabın - bakiyeye düşerdi o zaman.Eğer - den cıkarmazsan paypal haciz bile yolluyor sana.
banada 10 gun içibde çözülmez ise parayı quize iade edeceğiz dediler kesinlikle bundan eminim cunku ustune basa basa bir daha sordum.
banada aynen böyle gönderildi parayı iptal etti paypal tekrar göndericekler galiba
Ben Paypala karşı bildirimde bulunduğum için sıra onlardaymış soruşturma tamamlanana kadar iptal etmiyolar ödemeyi.
Onlar karşı tarafın cevabını 1 hafta içinde alamazlarsa soruşturma bitermiş. Soruşturma bittikten de 2 hafta sonra bloke kalkarmış. Paypaldaki müşteri temsilcisi "Quiz sadece bizim attığımız maile tamam desin anında çözeriz ama cevap vermiyorlar" dedi.
Kötü düşünmek istemiyorum..Yani senin dediğine gore 3 hafta sonra para bize donuyor ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.