QuizGroup'tan gelen mail

TheGangster

Yasaklanmış
Dear Partner,

Thank you for partnering with QuizGroup. We are upset to inform you, that your channels have been unlinked from the QuizGroup Partner Program.

We shall provide a transfer to your account for January 2016 within thirty (30) days after the end of January 2016, considered that your channels have not been terminated and/or suspended.

Performance report for January 2016 will be available in the Payout section of your dashboard after the 15th of February 2016.

Best regards,
The QuizGroup Team

-------------------------------

Yarım ingilizcemle çeviri :D ;

QuizGroup'la çalıştığınız için teşekkürler.QuizGroup Partner Programın'dan henüz atılan kanallarını sana bildirmekten ötürü üzgünüz.

Ocak ayının sonundan sonra otuz gün içinde Ocak 2016 için hesabına transfer yapacağız,kanalların sonlandırılmadı ve/veya askıya alındı.

2016 Şubat ayının 15'inden sonra,Ocak ayı performans raporu panelinin ödeme bölümünde mevcut olacak.

Şimdi kanalım atıldı mı? Param ödenecek mi? Acemiyim yardımlarınızı bekliyorum ilk ödememi alacaktım :(

Dear Partner,

Thank you for partnering with QuizGroup. We are upset to inform you, that your channels have been unlinked from the QuizGroup Partner Program.

We shall provide a transfer to your account for January 2016 within thirty (30) days after the end of January 2016, considered that your channels have not been terminated and/or suspended.

Performance report for January 2016 will be available in the Payout section of your dashboard after the 15th of February 2016.

Best regards,
The QuizGroup Team

-------------------------------

Yarım ingilizcemle çeviri :D ;

QuizGroup'la çalıştığınız için teşekkürler.QuizGroup Partner Programın'dan henüz atılan kanallarını sana bildirmekten ötürü üzgünüz.

Ocak ayının sonundan sonra otuz gün içinde Ocak 2016 için hesabına transfer yapacağız,kanalların sonlandırılmadı ve/veya askıya alındı.

2016 Şubat ayının 15'inden sonra,Ocak ayı performans raporu panelinin ödeme bölümünde mevcut olacak.

Şimdi kanalım atıldı mı? Param ödenecek mi? Acemiyim yardımlarınızı bekliyorum ilk ödememi alacaktım :(

kanalınız quizden unlink edilmiş yani atılmış. dediğiniz gibi bunun için üzgünlermiş :D kanallarınız kapanmadıysa veya para kazanma özelliğini kaybetmediyse 30 gün sonra ödeme yapacağız demişler. Ocak 2016'nın performans raporları Şubat'ın 15 inden sonra dashboardınızda kullanılabilir olacaktır. demişler.

Kanalları atmışlar eğer şubat ayı kesinleşmelerinde kanalların açık olursa paran kesinleşecek diyorlar.(ama sadece diyorlar)

Benimde yüzdeyüz özgün olan aylık 3-5 dolar getiren ve atılan kanal ıcın aynı mesaj gelmıs atılması ıyı olmus Fakat 4xx beklediğim ve atılan kanal için mesaj yok Alçak herıfler 4xx nınde üstüne yatacaklar

Şu an kanalım kapanmadı ve para kazanma açık..Yani gelecek ay ödeyecekler? İnşallah :)

Acık bağlı kanalı bile odemediler . Bide atılanımı odeyeceklermis

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açık kanal hala kesinleşmedi odenmedi.Atılanı mı Odeyeceklermis dolandiricilar

Kimse ödeyecekler diyemez :) Benim 1 kanalım şuan bağlı, sorunsuz ama ödemesi kesinleşmedi hala kafalarına göre takılıyorlar yani isterse öder.

Acık bağlı kanalı bile odemediler . Bide atılanımı odeyeceklermis

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açık kanal hala kesinleşmedi odenmedi.Atılanı mı Odeyeceklermis dolandiricilar

aynı durumdayım . sanırım sadece bu kadarız .

ruslar genelde sağlam iş yapardı. bunlar nasıl bu hale geldi anlamış değilim. herhalde @KaanYGT geçen sene quiz'in yönetimine hintlilerin dahil olduğunu söylemişti ondan bu hale geldi. maziye bakınca hintlilerin bulaştığı filehostların dolandırıcı olduğunu hatırlıyorum. bu hintlilerin geçmişten günümüze internetten kazanç borsasında dolandırıcı olarak adları çıkmış.

Özgün kanalımıda atsalar keşke bu adi heriflere daha fazla kazandırmak istemiyorum..

geçen ay 2 tane panelin ödemelerini yapmadı ve kanalları attı . Başka panellerin atılan kanalların ödemesini yaptı fakat 2-3 hane düşükler . Bu ay 2 kanal var biri life biri quiz . ikiside kesinleşmedi ve ödemeleri gelmedi . Bunlardan beklediğim 4 hane . merak ediyorum bu ay 4 hane ödeme alan kim var ?

Ama diyorumki yine , bu quiz geçen ay atılanları ödediyse bunlarıda öder . Ayın 25 ine kadar geleceğini düşünüyorum . Gelmezse onlarada daha fazla para kazandırmam kanallarımla .

ruslar genelde sağlam iş yapardı. bunlar nasıl bu hale geldi anlamış değilim. herhalde @KaanYGT geçen sene quiz'in yönetimine hintlilerin dahil olduğunu söylemişti ondan bu hale geldi. maziye bakınca hintlilerin bulaştığı filehostların dolandırıcı olduğunu hatırlıyorum. bu hintlilerin geçmişten günümüze internetten kazanç borsasında dolandırıcı olarak adları çıkmış.

ilyas hocam bu adamlar gerçeten aşırı büyük bir firma... MCN list içerisinde Platform (Aggregator) Entertainment, Education, Film, Sports, News, Music, Gaming, Food, TV (Entertainment), Animation gibi özelliklerinin fazlasında olan yapıya sahip. Mesela senin adına bir cms+ MCN açabilirler. Esasen tüm gelirler telif hakları vs tüm herşey arka planda Quize aittir biz ise MCN yi Farklı firma olarak görürüz. Quiz kapanmadı QG_Pree3 mü ne o şekilde ağ ismini değiştirdi. Yeah1 networkte dahil baya fazla network sayıları var. Açıkçası kimseninde kolay kolay o adamları kapatmaya gücü yetmez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri