Quiz'i boykot ediyoruz! Destek lazım.

al işte BİR BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASINCI DAHA! UMARIM SENİN KANALLARINDA KAPANIR, ve ödemelerini alamazsın.. O zaman bu konuya tekrar bekleriz!!

Sen de işini adam gibi yap o zaman da senin de kapanmasın. Gerçi sen bu kafayla çok daha ahh çekersin :D Adama bak ya "senin kanallarında kapanır" diyor. Kıskanç ve nankör herifler sizin kafanız paradan başka bir şey görmüyor. Beddua eden, ettiğini bulurmuş. Hadi siz 100 milyarlar kazanın, siteyi boykot edin bekliyoruz :D

Anlamıyorum ki 2 3 gündür konuları takip ediyorum:) adamlar bence iyi bile dayandı, youtube bu bu şartlarda partnerlere ödeme de yapmayacağım, yetki de vermeyeceğim demiş açık açık. Quiz ne yapsın? Şimdiye kadar başka var mı partner bildiginiz kapanan kanallarinizi dahi ödemiş? Elbet google soracak bunun hesabını, bunlar daha iyi gunler muhtemelen ay sonunda quiz diye bi partner de olmayacak, kizilacak sa bence ilk önce youtube ye kızın

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlamıyorum ki 2 3 gündür konuları takip ediyorum:) adamlar bence iyi bile dayandı, youtube bu bu şartlarda partnerlere ödeme de yapmayacağım, yetki de vermeyeceğim demiş açık açık. Quiz ne yapsın? Şimdiye kadar başka var mı partner bildiginiz kapanan kanallarinizi dahi ödemiş? Elbet google soracak bunun hesabını, bunlar daha iyi gunler muhtemelen ay sonunda quiz diye bi partner de olmayacak, kizilacak sa bence ilk önce youtube ye kızın

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kanallarımızı partnerden atıp paramızı ödemiyorlar.Üstüne videolara telif atıp para kazanmaya devam ediyorlar.Kızmakta haklıyız bence.

Sen de işini adam gibi yap o zaman da senin de kapanmasın. Gerçi sen bu kafayla çok daha ahh çekersin :D Adama bak ya "senin kanallarında kapanır" diyor. Kıskanç ve nankör herifler sizin kafanız paradan başka bir şey görmüyor. Beddua eden, ettiğini bulurmuş. Hadi siz 100 milyarlar kazanın, siteyi boykot edin bekliyoruz :D

Dostum isimizi düzgün yapsak zaten mahkemeye veririz niye boykot edilsin? Ortada bir spam varsa aginda izin verende Quiz var. Bende spam calisiyordum ve spamdan kazandigim miktar kadar özgün kanallarimdan kazaniyorum. Quizde ayri dashboardda olan özgün kanallarim var. Onlarin da agindan cikartmasi icin mail attim (daha dönüs yapilmadi). Hic spam yapmamis olsam bile yinede ayni tepkim olurdu. Cünkü ortada sürekli ödeme yapicaz deyipte yapmama, dolandiricilik var. Sen bunu anlayamiyon veya anlamak istemiyorsun. Burda millete genis agizla konusmana gerek yok. Isini adam gibi yapiyorsan yapmaya devam et düsüncelerinide kendine sakla.

Dostum isimizi düzgün yapsak zaten mahkemeye veririz niye boykot edilsin? Ortada bir spam varsa aginda izin verende Quiz var. Bende spam calisiyordum ve spamdan kazandigim miktar kadar özgün kanallarimdan kazaniyorum. Quizde ayri dashboardda olan özgün kanallarim var. Onlarin da agindan cikartmasi icin mail attim (daha dönüs yapilmadi). Hic spam yapmamis olsam bile yinede ayni tepkim olurdu. Cünkü ortada sürekli ödeme yapicaz deyipte yapmama, dolandiricilik var. Sen bunu anlayamiyon veya anlamak istemiyorsun. Burda millete genis agizla konusmana gerek yok. Isini adam gibi yapiyorsan yapmaya devam et düsüncelerinide kendine sakla.

Tamam abi profesyonel sizsiniz devam edin :D Bir arpa boyu ilerleyemeyeceksiniz buraya yazıyorum. Bu işler böyle düzelmez hayal dünyasında yaşıyorsunuz. Adam istediğini alır istediğini atar sen bu adamı kessen de adam emir kulu YouTube politikası böyle artık beğenirsen uğraşırsın beğenmezsen gelip burada laf sallayamazsın üstelik hepimiz spam çalışıp -1 olarak başlamışken. Özgün kanalını atsa arkanda olurum fakat adam spam kanalı atıyor bak adı üstünde "SPAM" sen bu spam kelimesini burada duya duya beynine yer etmiş ama sanırım gerçek anlamını bilmiyosun. Netten bir araştır öyle gel derim sana. Neyse hadi siz uğraşın sizin umutçuklarınızı kırmayayım ben umarım ben yanılırım :D

Tamam abi profesyonel sizsiniz devam edin :D Bir arpa boyu ilerleyemeyeceksiniz buraya yazıyorum. Bu işler böyle düzelmez hayal dünyasında yaşıyorsunuz. Adam istediğini alır istediğini atar sen bu adamı kessen de adam emir kulu YouTube politikası böyle artık beğenirsen uğraşırsın beğenmezsen gelip burada laf sallayamazsın üstelik hepimiz spam çalışıp -1 olarak başlamışken. Özgün kanalını atsa arkanda olurum fakat adam spam kanalı atıyor bak adı üstünde "SPAM" sen bu spam kelimesini burada duya duya beynine yer etmiş ama sanırım gerçek anlamını bilmiyosun. Netten bir araştır öyle gel derim sana. Neyse hadi siz uğraşın sizin umutçuklarınızı kırmayayım ben umarım ben yanılırım :D

Bir arpa boyu ilerleyemiceksiniz diyorsun ya iste bu düsünce yüzünden sen hayatinda bir arpa boyu ilerleyemiceksin. Ben bu olaya söyle bakiyorum. Hicbirsey yapamamis olsak bile denemis oluruz ;) Sen olayi algilayamiyorsun daha fazla zamanimi harcayip yorum yazamicam.

Ya bu konuyu acan kardesimiz simdi site isleriyle ilgilendigi icin kendini gosterme cabasinda birakin bu bos seyleri. Daha akillica fikirlere yönelmemiz lazim.indexten ne kadar geri tutabilcen Quizi ne fayda saglar bize. Herkes bi caba icerisinde tamam tepki gostermek sart ancak bununla olmaz.

Quiz :
money-gifs-zombieland.gif

Hacklink Kas Aynı Şey Masrafsız...Ben Halen quize kanal sokmayı düşünüyorum tek video 2 video çalışırım her ay ödeme yapan başka partner varmı genelde 2 ayda 1 ödüyolar yine halen quiz 1.durumda

Ya hocam ne seviyesinden bahsediyosun sen :D Web site işleri geçmişim 8 yıla kadar dayanıyor siz neyden bahsediyosunuz :D Hayır yani zaten quiz'e girecek adam normal sitesini bilir oradan girer veya kaydını yapar. Siz indexten düşürseniz ne fark edicek sanıyosunuz :D Ee hadi düşürdünüz diyelim, index atıp quizgroup'u protesto ediyoruz dersen gülerler adama. Önce sen bi kendine sor, BU İŞİ NE KADAR DÜRÜSTÇE YAPIYORUM ? İÇERİK SENİN Mİ ? HAYIR. BAŞKALARININ OLUŞTURDUĞU ŞEYDEN SEN YATTIĞIN YERDEN PARA KAZANIYOR MUSUN ? EVET. Önce bunu sorgulamak lazım. Demezler mi adama "sen hayırdır ne işsin kendin mi çektin filmi diziyi ?" diye. Adamın seni bal gibi de atma hakkı var sonuçta kendi emeğin değil. Beğenmiyorsanız da bu işi yapmayın veya başka partner çalışın. Adamlar emir kulu zaten. Benim quiz kanallarım hala aynı performansta devam ediyor. Öyle günde 100 tane partner kanalı sokarsanız quize olacağı bu.

Adsense'den ödemeyi alırlarken, benim networküme bağlı kullanıcı dürüst değil bu parayı kabul etmiyorum demiyorsa seve sevede ödeme yapmak zorundalar. Ha senin gibi bu şekilde düşünen, her şeyi kabullenen akıl yoksunları yüzünden böyle oluyor zaten. Neymiş efendim quiz aylarca paramızı ödemiş helal olsunmuş. Ne helali anasını satayım haram zıkkım olsıun allah belasını versin, neyin helali ya

Adsense'den ödemeyi alırlarken, benim networküme bağlı kullanıcı dürüst değil bu parayı kabul etmiyorum demiyorsa seve sevede ödeme yapmak zorundalar. Ha senin gibi bu şekilde düşünen, her şeyi kabullenen akıl yoksunları yüzünden böyle oluyor zaten. Neymiş efendim quiz aylarca paramızı ödemiş helal olsunmuş. Ne helali anasını satayım haram zıkkım olsıun allah belasını versin, neyin helali ya

Benden bir report hak ettin :D Sen kimsin ki de bana " akıl yoksunu " diyebiliyosun ? Bu vatana ne faydan var da benim aklımı sorgulayabiliyosun bu kadar mı yobaz beyinlisin sen ? Bide dini imanı olanlara yobaz diyor sizin gibi tiplemeler. Hadi abicim sen 1000000000 $ kazanmaya devam et quizi falan satın alın bitsin sorunlar :D Nasılsa paraya tapan insan çok. Bu kafayla fazla yaşamazsın bence çünkü çok zeki olanların ömrü kısa oluyor

Benden bir report hak ettin :D Sen kimsin ki de bana " akıl yoksunu " diyebiliyosun ? Bu vatana ne faydan var da benim aklımı sorgulayabiliyosun bu kadar mı yobaz beyinlisin sen ? Bide dini imanı olanlara yobaz diyor sizin gibi tiplemeler. Hadi abicim sen 1000000000 $ kazanmaya devam et quizi falan satın alın bitsin sorunlar :D Nasılsa paraya tapan insan çok. Bu kafayla fazla yaşamazsın bence çünkü çok zeki olanların ömrü kısa oluyor

Hadi canım güle güle.

sonunda ya içim rahatladı. Spam formunda spama karşı bu kadar artistlenmek nedir :D

şaka gibi.

Güzel düşünce tebrikler. Yeni politika yalan 1 eylülden itibaren deniyor, çakallar taa haziranın, temmuzun parasını bile indiregandi yapıyor.

kanallarımızı partnerden atıp paramızı ödemiyorlar.Üstüne videolara telif atıp para kazanmaya devam ediyorlar.Kızmakta haklıyız bence.

telif hakkı 1-2 kanalımda karşıma çıktı, onlara da bugun bu mail gelmiş, telif konusunda bir hata olduğunu düşünmekteyim.
"Müjde! Quiz Group Aggregator adlı içerik sahibi YouTube videonuzla ilgili telif hakkı talebini iptal etti."

ya hocam yeter be . toplanın bi konuya yada adminler ana sayfadaki 10luk satırı genişletsin. Bu ne ya her girdiğimizde analytics yansımış mı diye bakacaz quiz , bi bilgi okumak için yeni bişey yazılmısmı diye bakacaz quiz. bi sizin mi gitti bizimde silindi . bizde üzülüyoruz ama açın bi konu yürüyün altından deyinki site satın alcaz iletişime geçin skype'm budur deyin. Kabak tadı verdiniz.

bence bir uçak kiralayın, arkasınada quiz dolandırıcıdır yazısını yazıp tüm dünyayı gezdirin yoksa öteki türlü zor :D

telif hakkı 1-2 kanalımda karşıma çıktı, onlara da bugun bu mail gelmiş, telif konusunda bir hata olduğunu düşünmekteyim.
"Müjde! Quiz Group Aggregator adlı içerik sahibi YouTube videonuzla ilgili telif hakkı talebini iptal etti."

evet banada mailler gelmeye başladı.Hakkımız olan temmuz kazancını versinler başka birşey istemiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri