Quizin 3. taraf eşleşenlerini geçebilen varmı?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
F

fth

Guest
Ya arkadaş ne bela oldu başımıza bu Ruslar.. Bunun için bir çözüm varmı arkadaşlar? Quizin bağlantısını tamamen kesiyorum ama yinede bazı videolarda reklamı açamıyoruz 3 taraf eşleşenden. Süper izlenen videolar heder oldu ya..

Ya arkadaş ne bela oldu başımıza bu Ruslar.. Bunun için bir çözüm varmı arkadaşlar? Quizin bağlantısını tamamen kesiyorum ama yinede bazı videolarda reklamı açamıyoruz 3 taraf eşleşenden. Süper izlenen videolar heder oldu ya..

********ler abi ya bilerek böyle birşey yapıyorlar. kendi içerikleri sanki eşleşen atmışlar. nerden soksak kardır peşindeler. bazı arkadaşların eşleşenleri kalmış ama nası kalkmış itirazda edemiyoruz arkadaş

********ler abi ya bilerek böyle birşey yapıyorlar. kendi içerikleri sanki eşleşen atmışlar. nerden soksak kardır peşindeler. bazı arkadaşların eşleşenleri kalmış ama nası kalkmış itirazda edemiyoruz arkadaş

İtiraz etme diye bir seçenek varmı? Ya hayır neye göre atıyorlar eşleşeni.. Şerefsizler harbiden.. Canım nasıl sıkıldı on numara videoları silmek zorunda kaldım..

İtiraz etme diye bir seçenek varmı? Ya hayır neye göre atıyorlar eşleşeni.. Şerefsizler harbiden.. Canım nasıl sıkıldı on numara videoları silmek zorunda kaldım..

para nerdeyse ona atiorlar abi esleseni keske silmeip gizliye alsaydin videolari :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

insanın asabı bozuluyor ama sinirle hareket edip fevri kararlar vermemek gerek...

[MENTION=10960]fth[/MENTION] Gündüz konuyu gördüm vakit bulamadım yazmak için.
3-5 gündür bu konunun peşinde koşuyorum.Quiz'e mail attım kanal urllerini istedi.Gönderdikten sonra bugün bir kanala girdim 3-4 tane videodan telifleri geri çekmişler.Diğerlerine girip bakmadım.Yani mail atınca geri çekmeye başlıyorlar.Çok fazla önemsemediğiniz kanal için mail atıp deneyin sorun çıkmazsa diğerlerini de yollarsınız.Bunun dışında çözümü yok malesef.

[MENTION=10645]mikon5[/MENTION] çok saol kardeşim.. Hitli videoları not edip mail atıyım bende.. Ama bir çoğunu sildim artık yapacak birşey yok..

bence bi metin hazırlayıp bu adamları googleye şikayet edelim. çaldıkları yanına kar kalmasın. hiç yokdan ödemedikleri parayı geri alsın google bunlardan.

Kanalı atıyon eşleşeni neden atıyosun, eşleşen atıyosun kanalı neden atıyosun. parayı ödeselerdi iyiydi.

acaba daha önceeen de kanallarda bu uyarılar warmıydı gizli şekilde. belkideadamlar böyle para kazandı üzerimizden. ya bunlar harbiden Allah'sız

kanaldaki videoyu düzenle deyin görüntü iyileştirmeden
Renk Sıcaklığı nı -2 yapın yeni video olarak kaydet deyin çoğunu bu şekilde çıkarttım bazılarını da kendi geri çekiyor

Arkadaşlar bu çakallar eşleşeni atıp yavaş yavas parasını ındırdıklerını gerı çekıyorlar Ben yanılmıyorsam eğer bıldığım eşleşen geldiği zaman o ayki kazanılan para eşleşen gönderene gidiyor Bunları varya yağlı kazaığa oturtsan yerıdır Zaten rusları hıç sevmıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri