Quoız yaktın benı quız

gel benim adsense bağla %20 kesinti yaparım banka havalesi yaprım direk kesintide olmaz :D

abi ben 2 3 aydir yt deyim oguz alp oguz abi onerdi yt uzaktan yakindan alakam yok birden kazanmaya baslayinca mal oluyorsun quiz baska kanallara guvenmiyorum valla abi digerleri kesintileri yuksek oluyor adsense bir 18 yasina giriyim oraya el aticam kanal baglamayi bile bilmiyorum yuksek seviye seo bilgim var onun sayesinde izlenimleri alabiliyorum her partner 24 saat istek atiyor 1 milyon kadar cop gondersem sizce izlenimi ondan sonra quiz bekleyim mi sizce adsense hic bilgim yok denemedim

Kimseye gösterme hocam içeriğini kanalını git bir yere bağla hiç para alamamaktansa ne gelse kardır diyceksin :)

Keşke hazır quiz kanal alsaydın ona yapsaydın yüklemeleri

Son düzenleme:
Kimseye gösterme hocam içeriğini kanalını git bir yere bağla hiç para alamamaktansa ne gelse kardır diyceksin :)
aynen suan icerik merak edenler zaten ogrenmek istese ogrenir 1 gunde 1 milyon direk usa ana sayfa dusuyor :( o yuzden kanal youtube kapatabilir %80 video kaldirmasam spam oldugu belli diger videolari da var 50 60 k onlarda aldi 2 gunde vine dubslahmy midir nedir ona benzer videolar 2 3 tanesi ayni sekil 40 50 k takip ediyor kanal izlenimi milyonluk olucak quiz heralde alir direk %100 bunuda almaz artik yuh derim reklamsiz youtube ana sayfa saka gibi :(

İnsan aweye bağlar yine bağlardı bi partnere en azından bir umut der beklerdin paranı :d

En azından diğer kanallarına trafik yönlendir

Cizgi yonlendirdim valla 200k izlenim alirsa o cizgi ucar kanal 3 haneli dolar birakiyordu ara sira sizce zarar verirmi o kadar cok izlenim sadece tik alir cizgi izlemezler cunku dil ayni degil birden 200k izlenim korkunc olur cizgiyede spor yonlendirseydim acaba hatami yaptim sizce :(

5-6 milyon mu aman yarabbi ben 200 bin izlenim alınca bereket versin diyip o ay daha bişey yapmıyorum :D

Ayni senin gibi bitane patlamis uzun videom var adsenseye baglamistim kazanci oyle dusukki soylemeye utaniyom :D 660k lik video ama kazanci 3 hane bile degil

4 5 dakikalik 1 2 milyon garanti var 1 2 k abone kar gecip quiz baglamayi dusunuyorum unlem kalabilir video sporda cunku partnersiz oldugundan sikinti olabilir

Video spor ise %100 dünya engeli yada eşleşen gelecektir.Spor içeriği bırakmıyor yayıncı.Eğer Bundesliga,Fifa,Premier Lig,Uluslarası,Serie A B,La liga ise garanti diyebilirim :) Bizzat bende çalışıyorum.Hiç bırakmıyorlar.la liga son zamanlarda eşleşen atmaya başladı ama :)

Not: Bence spor ise adsense bağlanmaması gerek...

Video spor ise %100 dünya engeli yada eşleşen gelecektir.Spor içeriği bırakmıyor yayıncı.Eğer Bundesliga,Fifa,Premier Lig,Uluslarası,Serie A B,La liga ise garanti diyebilirim :) Bizzat bende çalışıyorum.Hiç bırakmıyorlar.la liga son zamanlarda eşleşen atmaya başladı ama :)

Not: Bence spor ise adsense bağlanmaması gerek...
eslesen suan yeni geldi ben artik onunda degilim cizgi yonlendirdim cizgi firladi hit yonlendirrim diger cizgiler index alir artik orasindayim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri