R-10'dan Güzel haber var,

• Kullanıcı suat37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
konuyu oku hocam, birde az alta in arkadaşın son yorumuna bak, Anlaşılmayacak bişey yok, kesinleşme olmamış,adsenesi pinsizmiş, pinini girmiş, adseneseye kesinleşmeyen tutar yansımış

bizim kesinleşmeyenler pinli ama:S

Pinlenecek kadar kesinleşse zaten ödeme gelecek.kesinleşmeden pin nasıl yola çıkacak ? Saçma gereksiz teori.yada pinliler nasıl pinlenecek ? Çok boş olmuş.sizin değil r10da söylenen

konuyu oku hocam, birde az alta in arkadaşın son yorumuna bak, Anlaşılmayacak bişey yok, kesinleşme olmamış,adsenesi pinsizmiş, pinini girmiş, adseneseye kesinleşmeyen tutar yansımış

ıyıde hocam pını gırmemıslere bır umıt dogrudur da bızım gıbı pınlı adsenseler gene bos...

Bende de pini girilmemiş kesinleşme olmayan adsense vardı. 13unde pini girdim şimdi baktım bir değişiklik yok.

pinsiz adsensede tüm ödemeler bekletilmkete zaten, adsensede 5 K birikse (kapanmadan) pini girdiğin anda yani 1 gün sonra para hesaba geçmektedir. demekki pin girilince kesinleşme olmuş ve yatmış arkadaşın hesabına

Şuan 2 Hesabıma Pini Girdim Bakalım Değişiklik Olacakmı
( 1 - Toplamda 444 TL Kazandırmış ve Kasım Kazancı 118 kesinleşmiş )
( 2 - Toplamda 1.2k Kazandırmış ve Kasım Kazancı 158 Kesinleşmiş )

Ama şuda var r10 daki adamın kanalı hala açık

kanalı açık olup kesinleşmeyen varsa sonuç verebilir...

Son düzenleme:
pinsiz adsensede tüm ödemeler bekletilmkete zaten, adsensede 5 K birikse (kapanmadan) pini girdiğin anda yani 1 gün sonra para hesaba geçmektedir. demekki pin girilince kesinleşme olmuş ve yatmış arkadaşın hesabına

Adsense pinsizde olsa kesinleşmeler kısmına bakiye yansır diye hatırlıyorum ama, yanlış mı hatırlıyorum

---------- Spam Engelliyici 12:08 ---------- Önceki Mesaj 12:07 ----------

Wada inşallah kesinleşir kardeş :) urfalıda varmış böyle bi adsense bakalım onda nasıl olcak, o arkadaşın kanalının durumunu net çözmek gerekir

pin yok kesinleşme var, diğer hesaplardan daha çok spam ama kesinleşiyor, anlamadım gitti

Adamın biriken parası yatmıştır heyecan yapmıştır.

Öyle birşey yok.
Zaten bizdeki adsenseler pinli o aya kadar birton ödeme aldık.
Boşuna beklemeyin stres yapmayın.

Yaklaşık 5 Saat Oldu Malesef Değişen Bişey Yok :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri