R10 AmonOfficial tanıyan var mı ?

wildwood

Kayıtlı Üye
R10 AmonOfficial tanıyan var mı ? Bu forumda üyeliği var mı ?

Benim kazanç sistemi videolarımın ilk serisini R10 da kendi videoları gibi satmaya kalkan bu şahısı tanıyan varsa bildirirse sevinirim.. ( Pm le de olsa bildirin lütfen )

Kendisi de hem konuda , hem skypte videoların bana ait oldugunu itiraf etmiştir...

R10 üyeligi olan arkadaşlarda report ederlerse sevinirim ...

hocam r10 konusunun linkini atar mısın?

Benim kazanç sistemi videolarımın ilk serisini R10 da kendi videoları gibi satmaya kalkan bu şahısı tanıyan varsa bildirirse sevinirim.. ( Pm le de olsa bildirin lütfen )

Kendisi de hem konuda , hem skypte videoların bana ait oldugunu itiraf etmiştir...

hocam o videoların linklerini sürekli değiştir.birine veriyorsun o da linkle her istediğine verebilir.

hocam o videoların linklerini sürekli değiştir.birine veriyorsun o da linkle her istediğine verebilir.

hocam , tanıdıgına versin diyelim hadi , oda nasiblendi ... Ama satış yapmak nasıl oluyo . konuda sordular , evet wildwoodun diyo.. Skype ekledim, videolar benimmi diyorum evet senin diyor :D. Bu nasıl bi pişkinlik ...

satış yaptığınız kişilerin mail adreslerine açık olsun videolar sadece.
hem satış yaptığınız arkadaşlara, hem size yazık

ayda bir değiştir o videoların linkini herkese yol yöntem öğretme ...
herkes senin kadar iyi niyetli değil

wildwood adına şikayet konusu açılmıştır.

Ytpara üyeliği sanırım onaylı değil.Az önce konuyu okurken gördüm Amon diye ama emin değilim.

Son düzenleme:
valla hocam ben yazana kadar o kadar çok kişi yazmış ki, bravo valla :)

Teşekkürler kardesim, sagol Allah razı olsun ..

Emek var işin ucunda ve bu hizmeti alan arkadaşların parası
3-5 çakal gelip sağdan soldan iyi niyet gösterip verdiğimiz içeriği satamaz.

Bitanesin ABİM :)

---------- Spam Engelliyici 23:52 ---------- Önceki Mesaj 23:43 ----------

R10 üyeliği banlanmıştır.Üzüldüğüm tek nokta bugün üye olmuştu garibim :(

Son düzenleme:

Kişi videolarınızı satmış mı yoksa sadece satmak için konu mu açmış?

Kişi videolarınızı satmış mı yoksa sadece satmak için konu mu açmış?

Konuyu gören benim hocam r10da şikayet konusunu açanda benim.
Satma girişiminde bulundu sadece kalemder adlı arkadaşa referans verdim dedi ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.

Son düzenleme:
R10 da banlandı , emegi gecen tüm arkadaşlara teşekkürler... Herkese hayırlı bol kazançlar..

@By_Muzo sizden üyenin (amonofficial) ytpara nickini rica edebilir miyiz?
burdan da işlem yapılması gerekiyor @era

valla bilsem veririm abi sıkıntı yok da kim oldugunu ve ytpara da kim olarak gezdigini bilmiyorum
r10da davetiye verecek kadar tanıyorsun ama ytpara da kim oldugunu bilmiyorsun,ok anladım. [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam en azından şu foruma girdiği multisini banlayalım şimdilik [MENTION=27132]Amon[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri