r10 davetiye acil lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl mantık bu.Sen önemsemiyorsun yığınla kişi ordan ekmek kazanıyor.birde davetiye vermeyin tanımadığınız kefil olamayacağınız insanlara deyince atar yapıyorsunuz,ciddiyet biraz.

Benden davetiye isteyen adamda ben ekmek kazanıcam diyor,öğrenicem diyor ? Herkes ş*erefsiz mi bu memlekette ? Sen her önüne gelene o gözle bakıyosun sanırım ? Sevabı günahı onun boynuna benlik bir durum yok.Sen çok ciddisinde noluyor,tübitak senin kadar kesin ve net konuşmuyor ?

Benden davetiye isteyen adamda ben ekmek kazanıcam diyor,öğrenicem diyor ? Herkes ş*erefsiz mi bu memlekette ? Sen her önüne gelene o gözle bakıyosun sanırım ? Sevabı günahı onun boynuna benlik bir durum yok.Sen çok ciddisinde noluyor,tübitak senin kadar kesin ve net konuşmuyor ?

Sana hayatta başarılar.

Sana hayatta başarılar.

Herkes sen değil emin ol. Buraya gelmişsin öğrendiğiniz tek şey var tanımadığına r10 davetiyesi vermez. Kusura bakma ama senin gibilerede ihtiyaç yok. [MENTION=2373]TbmMaster[/MENTION] arkadaş 3 davetiye hakkınıda kullanmış ki birisinide tanımıyordu bu forumdan birisine verdi gördüm yani.Gerçekten ihtiyacı olanlara verecek kişi çok davetiye. Umarım sende öğrenirsin birşeyler. Sanmıyorum bu cimrilikte birşeylerde başarılı olacağını.

Herkes sen değil emin ol. Buraya gelmişsin öğrendiğiniz tek şey var tanımadığına r10 davetiyesi vermez. Kusura bakma ama senin gibilerede ihtiyaç yok. [MENTION=2373]TbmMaster[/MENTION] arkadaş 3 davetiye hakkınıda kullanmış ki birisinide tanımıyordu bu forumdan birisine verdi gördüm yani.Gerçekten ihtiyacı olanlara verecek kişi çok davetiye. Umarım sende öğrenirsin birşeyler. Sanmıyorum bu cimrilikte birşeylerde başarılı olacağını.

o mantıkla hareket edersek gençlerin önünü kesmiş oluruz,r10 yararlıdır insanların kendisi geliştirmesi açısından(benim yinede sevmiyorum)..girsinler baksınlar kurcalasınlar işin üstadlarına ulaşıp soru sorabilsinler.benim düşüncem bu yönde

ağzından bal damlıyor :)

kısaca özetliyeyim çoğu kişi r10da ticaret yapıyor ve davet edilen kişi banlanırsa sizde banlanıyorsunuz,sizde o kişi şayet dolandırıcı ise dolandırıcı konumuna düşüyorsunuz , bunu kim ister? internetten ticaret yapan birisi için bu senet'e imza atmakla aynı şey. ha ticaret yapmayan sadece takılan birisi ise atsın davetiye bir zararı dokunmayacaktır ama atmayanlarıda suçlamak kimseye düşmez. :)

Not:Ticaret için düşünüyorsanız , 200 Lira çok gelmemeli. Gözatmak için ise zaten çoğu konu açık herkes'e.

Tartışılacak en ufak birşey yok atmak isteyen atar,atmak istemeyen atmaz insanların düşüncelerine biraz saygı duyalım

:) Ben davetiyelerimi kriterlere uyanlara çok güzel veriyorum üzülme sen.hadi kumla oyna şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri