R10 Davetiye Çekilişi

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

daralll

Guest
1 kişilik davetiye hakkımı çekilişle vereceğim.

En az 1 yıllık üye
25yaşından büyük
Sınırsız ban alıp foruma geri dönmemiş olması
forumda alışverişle ilgili hakkında şikayet konusu açılmamış olması.

yukardakileri sağlayamayan başvuramaz.çekilişe katılır ve kazanırsa tespiti halinde hak yedek talihliye verilir.

gece 00:00 da çekiliş yapılacaktır.
Çekilişi kazanıp da sonrasında r10da sınırsız ban yiyen bu forumdan da otomatik olarak banlanmayı kabul etmiş sayılır...
katılıyorum yazmanız yeterli

nerde yahu bu R10 davetiyesi diye konu açan arkadaşlar :)

daralll hocam tebrik ediyorum böyle bi riski göze aldığın için..
edit: katılmıyorum hocam.. beni çekilişe katma :D

Son düzenleme:
son günlerde gördüğüm en güzel çekiliş,kazananı şimdiden tebrik ederim,ben katılmıyorum r10 üyeliğim mevcut )

Sen katılmassan o katılmassa kim katılcak çekilişe yaş hariç tüm şartları taşıyorum hocam şansımı deneyeyim:)

ok o zaman mesaj numaralarından değilde nicklerden çekiliş yapılacak diyelim :D [MENTION=9721]samet142[/MENTION] maalesef :D
bu gidişle davetiye [MENTION=10960]fth[/MENTION] ye kalacak..ama bir de 2 kişi arasından çıkmaması da var fth :D

ok o zaman mesaj numaralarından değilde nicklerden çekiliş yapılacak diyelim :D [MENTION=9721]samet142[/MENTION] maalesef :D
bu gidişle davetiye [MENTION=10960]fth[/MENTION] ye kalacak..ama bir de 2 kişi arasından çıkmaması da var fth :D

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] bana çıkması lazım hocam. :D Lazım bana bu davetiye e-ticaret işlerine başlıcam r10 muhakkak lazım bana.. İnşallah 1 kişi bile katılmaz. Çünkü 2 kişi olsa bile katılan bana çıkma ihtimalini %1 olarak görüyorum o kadar şanssızım. :D Yani tek başıma bile katılmış olsam bu çekilişe onda bile acaba bana çıkçakmı diye düşünürüm vala. :D

son günlerde gördüğüm en güzel çekiliş,kazananı şimdiden tebrik ederim,ben katılmıyorum r10 üyeliğim mevcut )

Müdür görürsün bak bana çıkmıcak bu davetiye. :) Sende vardır fazladan ya :D

Son düzenleme:
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] bana çıkması lazım hocam. :D Lazım bana bu davetiye e-ticaret işlerine başlıcam r10 muhakkak lazım bana.. İnşallah 1 kişi bile katılmaz. Çünkü 2 kişi olsa bile katılan bana çıkma ihtimalini %1 olarak görüyorum o kadar şanssızım. :D Yani tek başıma bile katılmış olsam bu çekilişe onda bile acaba bana çıkçakmı diye düşünürüm vala. :D

Müdür görürsün bak bana çıkmıcak bu davetiye. :) Sende vardır fazladan ya :D

maalesef hiç yok bende :)

yaş engeli varmiş 23 benimkisi neyse katmayin hocam

Son düzenleme:
forumda 24 yazıyor ama 90lıyım :D ayarlara baktım agustosta 25 yazacak sayılmam mı ben :D

forumda 24 yazıyor ama 90lıyım :D ayarlara baktım agustosta 25 yazacak sayılmam mı ben :D

Bizi bağlamaz biz gördüğümüz yaşı kabul ederiz. 24 sün işte. Katılamazsın kurallara uymuyor yaşın. :D

bu çekiliş sende kalacak galiba hocam :)

İlk defa bir çekilişi kazanmak için bu kadar istekliym hadi hayırlısı şuan 3 kişi var sanırım inşallah çoğalmaz. :)

banada lazım hocam :D

Yapma bunu hocam ya. :D Bana daha çok lazım. Konuyu fazla güncellemeyelimde. :)

Son düzenleme:
katılabilenler;
-fth
-SeaNoNe
-LepactDeloup
-yokdahaneler
----------------------------
son 45 dakika...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri