R10 Davetiye Çekilişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sende r10 sitesinin avukatımısın ?

ne diyosun arkadaşım? 8 yıllık üyesiyim ve 8 yıllık ordan ekmek yiyorum ben!! Burda gelip sırf çekilişte çıktı diye kim oldugunu bile tanımadıgın bilmdiğin bir insana davetiye vermek allah askına ne kadar mantıklı ya ne içtiniz siz???:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ne diyosun arkadaşım? 8 yıllık üyesiyim ve 8 yıllık ordan ekmek yiyorum ben!! Burda gelip sırf çekilişte çıktı diye kim oldugunu bile tanımadıgın bilmdiğin bir insana davetiye vermek allah askına ne kadar mantıklı ya ne içtiniz siz???:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ALLAH a şükür bişey içmedik.Neyse hocam size r10 sitenizde hayırlı satışlar dilerim.

davetiye sizemi ait? istediği kişiye verir siz ona karışamazsınız

davetiye sizemi ait? istediği kişiye verir siz ona karışamazsınız

Arkadaşım valla kıt anlamanız ben hiç bişey demiyorum size. İyi davetiye ona ait diye gitsin dolandırıcı birine versin? Ne kadar mantıklı ya r10 kullancısı hiç mi yok şu sitede kimse mi anlamıyor ne demek istediğimi. ya kısaca yasak diyorum. ona ait diye yasak olan bişeyi yapabilir mi? iyi hırsızlık yapsın ben yaptım sanane desin? çok mu mantıklı neden mantıgınızı kullanmıyosunuz konuşurken. İyi o zaman davetiye ona ait diye benim ticaret yaptıgım foruma dolandrıcı birini davet etsin sonra bende deyim ki banane ya ben davet etmedim istediği kişiyi davet eder sonrada o istediği kişi istediğini dolandırır banane deyim?. off off. . R10 YÖNETİMİ DAVETİYE SATIŞINI VE DAĞITIMINI KESİNLİKLE YASAKLADI. TESPTİ HALİNDE DAVETİYE DAĞITAN ÜYE SINIRSIZ BANLANACAKTIR. bu kural size yeter yarın kaldırılmazsa konu bildiriyorum r10 na hadi eyvallah

2 davetiye de bende varmış şimdi baktım :D . Vallahi bende 5 6 kişi davet ettim bugüne kadar onlar da reelden arkadaşlarımdı. Davet ettiğin banlanınca sende banlanıyordun heralde hocam ama emin değilim. dikkat edersin.

hocam ben 2013 den üyeyim genelde yazıları okurum ama toplam mesajim 200. katilabilirim rica etsem?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri