r10 davetiye sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgur_himself

Kayıtlı Üye
Merhaba Forumdaki Hocalarım

r10 daveti sistemi tekrar geri geldi yaklaşık 5-6 yıldır internetten(sosyal medyadan) para kazanmaktayım elimdeki facebook,twitter hesapları olsun,aktif sayfalar olsun, Youtube kanalları olsun, yeni tasarladıgımız sitelerimiz olsun hepsinden mevcut bunların bazılarını elden çıkarmak istiyorum fakat diğer forumlardan fazla talep görmedigim için r10'u tercih ettim lütfen bir hayırsever bana yollaya bilirmi davet gönderecek arkadaş hiç pişman olmayacaktır bunun kanaatindeyim ?
O forumda 2yıldır uğraşıyorum bir türlü üye olamadım çocuk değilim bilginizle !

R10 davetiye sistemi açıldı ama herkese değil belli başlı kişilere açıldı. Bir de artık herkes herkesi davet etmeyecek gibi çünkü davet ettiklerinden sorumludur davet eden kişi . Bu neden artık tercih olarak reel olarak tanıdıklarına davetiye göndermek daha ağır basıyor .

R10 davetiye sistemi açıldı ama herkese değil belli başlı kişilere açıldı. Bir de artık herkes herkesi davet etmeyecek gibi çünkü davet ettiklerinden sorumludur davet eden kişi . Bu neden artık tercih olarak reel olarak tanıdıklarına davetiye göndermek daha ağır basıyor .

evet öyle ama ben yinede şansımı denemek istedim sadece

---------- Mesaj saat 10:38:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:35:55 civarında gönderildi. ----------

Davetiye gönderecek arkadaşında yapabileceğim herhangi bir isteği yerine getirilecektir

kimsenin burda tanımadığı birine davetiye atacağını sanmıyorum davetiye attığın kişi birini dolandırırsa mağdur kişinin mağduriyetini gidermek zorundasın gideremezsin sende banlanıyorsun riskli bi iş :D

Davetiye sistemiyle ilgili bilgi .

Tanmadığınız hiçbir kimse kolay kolay davetiye yollamaz yollarsa anlayınki bir dalavere vardır.r10da radmin'in açıkladığı şöyle bir katı kural var eğer davet ettiğin kiş en kücük flood'dan bile ban yerse sorgu sualsiz sizde ban yiyorsunuz. Heleki dolandırıcılık vs . gibi büyük bir iş yaparsa malum sizinde üyeliğiniz gider. O yüzden akraba , sınıf arkadaşı yakın birisi vs dışında kolay kolay kimse sizi davet etmez parayla satmaya kalkan dolandırıcılar olabilir lütfen dikkat edin.

[MENTION=1958]Copyright[/MENTION] nasıl oldunuz hocam

Davetiye sistemiyle ilgili bilgi .

Tanmadığınız hiçbir kimse kolay kolay davetiye yollamaz yollarsa anlayınki bir dalavere vardır.r10da radmin'in açıkladığı şöyle bir katı kural var eğer davet ettiğin kiş en kücük flood'dan bile ban yerse sorgu sualsiz sizde ban yiyorsunuz. Heleki dolandırıcılık vs . gibi büyük bir iş yaparsa malum sizinde üyeliğiniz gider. O yüzden akraba , sınıf arkadaşı yakın birisi vs dışında kolay kolay kimse sizi davet etmez parayla satmaya kalkan dolandırıcılar olabilir lütfen dikkat edin.

Tanmadığınız hiçbir kimse kolay kolay davetiye yollamaz yollarsa anlayınki bir dalavere vardır

Allah aşkına biraz ne dediğinizi bilerek konuşun ya,patavatsızlığın lüzumu yok.Ben gönderdim bir arkadaşa davetiye,tanımıyorum da,bi dalaverede yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri