6,5 yıllık üyesi olunca sürekli davetiyeleri yeniliyorlar sağ olsunlar. 3 adet yeni gelmiş hak, davetiye isteyen ytpara'da emeği olan, yönetimden, paylaşım yapan güvenilir üyelerimizden var ise ihtiyacı olan davetiye gönderebilirim. Pm yerine buraya yazabilirseniz güzel olur, yeni üyeler çok zorlamasın şanslarını sonuçta orada da ticaret yapıyorum arada o nedenle güvenilir olmayan birine göndermem mümkün değil pek davetiyeleri.
Not: Davetiye göndermek için konu açmak serbest, davetiye istemek için konu açmak yasak diye hatırlıyorum, kuralları da google searchü de araştırdım son durumu kavrayamadım ne yasak ne serbest o nedenle yasaksa affedin beni
Not2: Tanıdığım ytpara'ya üye olmak isteyen kişiler var ama yönetimimiz bana davetiye hakkı vermediği için davet edemiyorum kimseyi, yönetime teessüflerimi iletiyorum
Ek1: 1'i yönetime gitti, 2 tane kaldı.
Not: Davetiye göndermek için konu açmak serbest, davetiye istemek için konu açmak yasak diye hatırlıyorum, kuralları da google searchü de araştırdım son durumu kavrayamadım ne yasak ne serbest o nedenle yasaksa affedin beni
Not2: Tanıdığım ytpara'ya üye olmak isteyen kişiler var ama yönetimimiz bana davetiye hakkı vermediği için davet edemiyorum kimseyi, yönetime teessüflerimi iletiyorum
Ek1: 1'i yönetime gitti, 2 tane kaldı.