R10 Davetiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
6,5 yıllık üyesi olunca sürekli davetiyeleri yeniliyorlar sağ olsunlar. 3 adet yeni gelmiş hak, davetiye isteyen ytpara'da emeği olan, yönetimden, paylaşım yapan güvenilir üyelerimizden var ise ihtiyacı olan davetiye gönderebilirim. Pm yerine buraya yazabilirseniz güzel olur, yeni üyeler çok zorlamasın şanslarını sonuçta orada da ticaret yapıyorum arada o nedenle güvenilir olmayan birine göndermem mümkün değil pek davetiyeleri.

Not: Davetiye göndermek için konu açmak serbest, davetiye istemek için konu açmak yasak diye hatırlıyorum, kuralları da google searchü de araştırdım son durumu kavrayamadım ne yasak ne serbest o nedenle yasaksa affedin beni :D

Not2: Tanıdığım ytpara'ya üye olmak isteyen kişiler var ama yönetimimiz bana davetiye hakkı vermediği için davet edemiyorum kimseyi, yönetime teessüflerimi iletiyorum :D

Ek1: 1'i yönetime gitti, 2 tane kaldı.

hocam bana yollarmısın rica etsem. r10`a işimiz düşmüyor değil :)

davetiye alabirilim varsa :) Pm alayım gibi oldu ama

Biraz açık kalsın hocam konu yönetimden ya da daha çok paylaşım yapan arkadaşlardan isteyen çıkmazsa tabi ki olur güvenirim sizlere :)

Davetiye istemek yasak diyecektim ki davetiye dağıtıyomuşsun hocam :D

6,5 yıllık üyesi olunca sürekli davetiyeleri yeniliyorlar sağ olsunlar. 3 adet yeni gelmiş hak, davetiye isteyen ytpara'da emeği olan, yönetimden, paylaşım yapan güvenilir üyelerimizden var ise ihtiyacı olan davetiye gönderebilirim. Pm yerine buraya yazabilirseniz güzel olur, yeni üyeler çok zorlamasın şanslarını sonuçta orada da ticaret yapıyorum arada o nedenle güvenilir olmayan birine göndermem mümkün değil pek davetiyeleri.

Not: Davetiye göndermek için konu açmak serbest, davetiye istemek için konu açmak yasak diye hatırlıyorum, kuralları da google searchü de araştırdım son durumu kavrayamadım ne yasak ne serbest o nedenle yasaksa affedin beni :D

Not2: Tanıdığım ytpara'ya üye olmak isteyen kişiler var ama yönetimimiz bana davetiye hakkı vermediği için davet edemiyorum kimseyi, yönetime teessüflerimi iletiyorum :D

Hocam bu ciddi bir sorumluluktur kişinin herhangi bir hatasında aynı şekilde sizde ban yersiniz tanıdığnız birine vermeniz daha mantıklı ama yine de siz bilirsiniz.

Saygılarımla...

Bana da lazim. Rakamlara bakinca pek alicam gibi durmuyor. Oyuzden isimiz dusunce yardimini alabilcegimiz sicak bi arkadasimiza versen de isimiz dusunce kapisini calip yardim alabilsek.

Paylaşımcı ve yönetim üyelerini görünce bana davetiye yollıyacağınızı sanmıyorum ama bende isterim.

Hocam bu ciddi bir sorumluluktur kişinin herhangi bir hatasında aynı şekilde sizde ban yersiniz tanıdığnız birine vermeniz daha mantıklı ama yine de siz bilirsiniz.

Saygılarımla...

Hocam sağ olun; ancak zaten küsüm onlara :D 100 beğeni al gel dediler 200 beğeni aldım paylaşım yapıp tek konuda bir gold üyelik vermediler parasında da değil de yönetime sinir oldum labidudan sonra sinirdim zaten :D neyse güvenilir insanlara veriyorum yine tanıdığım insanlar sonuçta buradaki mesaj yazan arkadaşların da çoğu.

Davetiyeleri verdim arkadaşlar, üç tane iki yöneticimize gitti, bir tanesi iki tane yedi :D ordan bir tanesini yanlış tıkladığından çok yakın zamanda bir hak gelecektir o hak geldiğinde de [MENTION=2753]karadeli[/MENTION] arkadaşın dediği gibi bu mesajın üstündeki mesaj atan arkadaşlar arasındaki 4-5 sağlam gördüğüm arkadaştan birini kurayla seçip atacağım haksızlık olmasın. Zaten çok sürmeden yenileniyor haklar, geldikçe bir daha yollarım ;)

bana çok lazım hocam gönderirseniz çok iyi olur

Konuyu bir yöneticimiz kilitleyebilir :) O yanan 1 hak geri geldiğinde (Tural Abiyev, karadeli, ubus56, Kiyoshi, DieWithHonor, cosgunum) arasından mesaj sayılarıyla doğru orantılı olarak çıkma ihtimali olan bir çekiliş yaparak göndereceğim ardından geldiğinde yeni haklar diğer arkadaşlara göndereceğim. Kolay gelsin herkese, yardımcı olamadıklarım kusura bakmasınlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri