KimLanBunLaR
Yasaklanmış
ne demiştim 2 dkka önce 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeşim bir kaç işini gözlemledim beğendim, ben sana davetiye gönderirim ama yaşının verdiği gençlikle bir şey yaparmısın diye tam olarak kestiremedim. bu konuda kimseye bir yanlış yapmayacağına dair söz verirsen davetiye gönderirim.çünkü sana davetiye gönderdiğim zaman senden ben sorumlu oluyorum.
Hocam vallahi kötü birsey yapmam zaten aylardır hedefindeki forum oraya girmek için herşeyi yapıyorum bide sorun mu cikartacagim diken istendi olurum ama siz bilirsiniz Hakkımdaki yorumlariniz içinde çok teşekkür ederim
Adamsin hocam çok teşekkür ederimtamamdır bana free mail olmayan varsa özellikle kendi internet sitenden ulaşabildiğin bir mail adresi verirsen davetiyeni göndericem. pm olarak isim soyisim ve maili iletirsen yatmadan hemen atıyım.
tamamdır bana free mail olmayan varsa özellikle kendi internet sitenden ulaşabildiğin bir mail adresi verirsen davetiyeni göndericem. pm olarak isim soyisim ve maili iletirsen yatmadan hemen atıyım.
Ben davetiyeyle üye oldum. Sırf mail'i başta yanlış yazdım, kişisel mailim değildi. Mesaj attım bir ay oldu cevap yok. R10'da yönetici diye bir şey yok, iyice şeyini çıkardılar artık.
---------- Spam Engelliyici 02:21 ---------- Önceki Mesaj 02:20 ----------
Hocam ben de başta yanlış mail attım [email protected] diye. Ancak sonra mail attım değiştirin diye, hiç cevap yok. Nasıl değiştirebilirim. Siteye üye oldum ama onaylatamıyorum.
hocam onaylayabilmeniz için o mail adresine gelen linke tıklamanız gerekiyor. birde kayıt olduktan sonra nick değişimi mail değişimi vs diye birşey yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.