R10 Davetiyesi İçin Eposta Aktivasyonu Hakkında Bir Sorum Var

RocKSceN

Kayıtlı Üye
Dün r10 da bir arkadaştan davetiye aldım. Aktivasyon için [email protected] şeklindeki mail adresimi verdim. Fakat mail gelmedi hala...
Verdiğim mail adresini önceden almıştım fakat şimdi domainin süresi devam ediyor ama hostun süresi bitti.
Mail adresine hotmailden giriş yapabiliyorum. Mail atabiliyorum ama mail alamıyorum.
Mail alabilmem için hostun olması gerekiyor mu ? Yoksa gerekmiyor mu ?

Mail ayarlarınızın nasıl olduğuna göre değişir bu. Eğer mail ayarını domain üzerinden ns mx ayarları ile yaptıysanız farklı host üzerinden yaptıysanız farklı. Anlattığınız mantığa göre büyük ihtimalle host üzerinden yapmışsınız hocam.

Mail ayarlarınızın nasıl olduğuna göre değişir bu. Eğer mail ayarını domain üzerinden ns mx ayarları ile yaptıysanız farklı host üzerinden yaptıysanız farklı. Anlattığınız mantığa göre büyük ihtimalle host üzerinden yapmışsınız hocam.

Hocam önceden aldığım için hatırlamıyorum. R10 üyelik ayarlarından aktivasyon malini tekrar gönder desem ve maili değiştirsem yeni maile gelir mi acaba ?

Hocam önceden aldığım için hatırlamıyorum. R10 üyelik ayarlarından aktivasyon malini tekrar gönder desem ve maili değiştirsem yeni maile gelir mi acaba ?

Emin değilim hocam yanlış yönlendirmeyeyim ama mantık olarak öyle olmalı.

Gönderen arkadaşa söylerseniz panelinde 16 haneli xxxx-ssss-dddd-ffff şeklinde kod vardı o kodu göndersin üye olabilirsiniz.

R10 maili bazen gitmiyor. Davet yollama sayfasında

Email Sunucumuzda Problem bulunmaktadır. Davetiye kodunu lütfen kendisine Siz iletin

Size davet eden kişiden bunu söylemesini isteyin ve o şekilde kayıt olmayı deneyin.

hostinginiz aktif değilse mx ayarı yapsanız dahil gelmez diye biliyorum ben

Gönderen arkadaşa söylerseniz panelinde 16 haneli xxxx-ssss-dddd-ffff şeklinde kod vardı o kodu göndersin üye olabilirsiniz.

Ne kodu hocam anlamadım. Şu anda üye oldum ama tamamlamak için email aktivasyonu gerekiyor. Bu kodu nasıl kullanacağım ?

---------- Mesaj saat 20:34:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:31:53 civarında gönderildi. ----------

R10 maili bazen gitmiyor. Davet yollama sayfasında

Size davet eden kişiden bunu söylemesini isteyin ve o şekilde kayıt olmayı deneyin.

Hocam biraz açıklar mısınız ?

Ne kodu hocam anlamadım. Şu anda üye oldum ama tamamlamak için email aktivasyonu gerekiyor. Bu kodu nasıl kullanacağım ?

---------- Mesaj saat 20:34:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:31:53 civarında gönderildi. ----------

Hocam biraz açıklar mısınız ?

Maile gelen aktivasyonu yapacaksınız. Benim söylediğim adımı zaten geçmişsiniz.

Evet mail aktivasyonu gerekli ama mail gelmiyor mail adresine. Aktivasyon mailini farklı bir maile tekrar istesem sorun çözülür mü hocam ?

Benim dediğim adımıda geçmişsiniz eğer foruma bir şekilde girdiyseniz bir moderatöre veya admine mesaj atın bnce.

"Tekrar aktivasyon maili onayı almak için tıklayın" a tıkladığımda mail adresini değiştirebiliyorum. Acaba değiştirsem yeni mailime gelir mi aktivasyon maili ? Ya da en sağlamı r10 yöneticisine mi sormak ?
Üyelik güme gitmesin sonucunda...

---------- Mesaj saat 22:27:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:11:42 civarında gönderildi. ----------

Tecrübesi olan bilgilendirirse iyi olur arkadaşlar

"Tekrar aktivasyon maili onayı almak için tıklayın" a tıkladığımda mail adresini değiştirebiliyorum. Acaba değiştirsem yeni mailime gelir mi aktivasyon maili ? Ya da en sağlamı r10 yöneticisine mi sormak ?
Üyelik güme gitmesin sonucunda...

---------- Mesaj saat 22:27:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:11:42 civarında gönderildi. ----------

Tecrübesi olan bilgilendirirse iyi olur arkadaşlar

Hocam daha önceden başıma geldiği için biliyorum. Site mailinizi değilde ilk önce, hotmail yada gmail hesabınıza daveti göndersin. Sonra gelen davetle üyelik işleminizi başlatınız ve [email protected] seklindeki mail adresinizi yazınız bukadar.

Hocam daha önceden başıma geldiği için biliyorum. Site mailinizi değilde ilk önce, hotmail yada gmail hesabınıza daveti göndersin. Sonra gelen davetle üyelik işleminizi başlatınız ve [email protected] seklindeki mail adresinizi yazınız bukadar.

Aktivasyon mailini tekrar gönder diyip gmaile mi istiyim maili ?
Sonra gmaile aktivasyon maili gelecek ve ben onaylıyacam ve sonra da ayarlardan [email protected] olarak mı güncelliyim ?
Bu mudur hocam doğru mu anladım ?

Hocam gmail, hotmail gibi mailleri kabul etmiyor yalnız.

hocam size davet gönderdimi bu arkadaşınız? ben enson gmail üzerinden davet aldım sonra site mailimi girdim. + bence r10 üyeliğini boşverin arkadaşınız güveniyorsa size beraber kulanın bu yeni sahipleri çok para göz sistem banladı diyip sonra eğer 80$ verip platin üyelikmi ne alırsanız banınızı açarız diyolar. Bizzat başıma geldi tlf arayıp görüştüm. keşke oan ses kaydı alsaydım ama nerden bilebilirdimkki öyle birşey söyleyeceklerini.

hocam size davet gönderdimi bu arkadaşınız? ben enson gmail üzerinden davet aldım sonra site mailimi girdim. + bence r10 üyeliğini boşverin arkadaşınız güveniyorsa size beraber kulanın bu yeni sahipleri çok para göz sistem banladı diyip sonra eğer 80$ verip platin üyelikmi ne alırsanız banınızı açarız diyolar. Bizzat başıma geldi tlf arayıp görüştüm. keşke oan ses kaydı alsaydım ama nerden bilebilirdimkki öyle birşey söyleyeceklerini.

Değişmiş ozaman şimdi kabul etmiyor bu tür mailleri...
Geçmiş olsun hocam bu arada.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri