"R10 kapanan hesapları açtırma gelen telifleri kaldırma banlanan adsense açtırma vs.

yaptık hocam zaten oradaki konuya yazdım. normal paranoyak ve tedbirli şekilde çalışmaya devam ediyoruz :) google da çalışan falan olursa ben herkese haber vereceğim. direkt iban yollayın ben herkese para dağıtırım :)

Allah utandırmasın ne diyelim :) ben artık r10 denilince zaten felaket tellalli olan kişiliğimle daha paranoyak olan biriyim acı tecrübelerden dolayı :)

---------- Spam Engelliyici 21:19 ---------- Önceki Mesaj 21:18 ----------

:D bende de 2 tane var aynı şekilde 5 haneli bir ümit bilgilerini saklıyorum belki bir gün açılır diye ufak kapanan adsenselerin hepsinin bilgilerini sildim görüp moralim bozulmasın diye ama o 2 tane zaman zaman bakıp hey gidi günler hey aylık 5 taneli kazanan adamdık diye eskileri anıyorum :D

Aynı durumdayız hocam :D reddedileceğini bildiğim halde canım sıkıldıkça boş zamanlarımda itiraz formu doldurmuşluğum var :) bir ümit yaşayıp gidiyoruz..

5 hane dolar mı tl mi hocam?

:D bende de 2 tane var aynı şekilde 5 haneli bir ümit bilgilerini saklıyorum belki bir gün açılır diye ufak kapanan adsenselerin hepsinin bilgilerini sildim görüp moralim bozulmasın diye ama o 2 tane zaman zaman bakıp hey gidi günler hey aylık 5 taneli kazanan adamdık diye eskileri anıyorum :D

Bu sitede boyle seylere izin vermiyolar hemen konu kilit ama r10 biraz garip adminlere mail atiyorum uyeligim aktif degil, yazamiyorum diye cevap yok belki konudan bile habersizlerdir....

!!! Mobildeyim !!!

açtırsın hemen ona 0 araba alalım,
ev alanda çıkar :D

İçerideki ödemeyi alacaksınız.

tekrar banlanmaz.

kanallar için ücret ayrı alınır aktif hale gelir.

İçerideki bakiyeden % komisyon kanalları açma ücretide 2500 tl dir. $ işaretide gelir.

Bende sormuştum kısa cevaplarla pm atmış.
Fix fiyat herhalde 2500tl.
+ kanalların dolarını getirmek için tekrar ücret istiyor.
2500tl altı olmuyor herhalde.
Bendeki kapanan adsensede 2500tl yok zaten.
Konuda 500tl yazıyor diye pm atmıştım.
:D
Kanalın $ tekrar aktif olsa 1 ay sonra kendini amorti ederdi.
Zaten bu kadar parayı bu elemana versem, adsenseyi açtırayım derken batarım.
:D

bukadar taktik bilen hiç milletin üç kuruşuna talim olurmu,

diğer tüm taktikleri bırakın, ben istediğim tüm kanalları geri açtırabilseydim, aylık rahat 500k alırdım :)

fark ettiyseniz r10da milleti dolandıramayan ytparaya geliyor. ytparada kimseyi dolandıramayan r10 a gidiyor

Ya bu ılanı acan ve actrdıgını iddia eden arkdslar bır zahmet actırın ıhtıyacı olanların kanallarını adsensesını sonra paranızı alın eger okdr namuslularsa gercekse

Konuyu açmam iyi oldu adamın 3 kağıdı meydana çıktı hemen kaçtı yoksa belki kim bilir kaç kişini canı yanacaktı

Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj gösterimi - ★★Kapalı Kanallarınız Açtırılır ★ Bakiyeli Hesaplar Kurtarılır★ Banlanmaya Son!!

r10 üyes, yuzuak mesajı

olay anlaşılmıştır. Konu kapatılabilir.
Arkadaş aracı olduğu belli oldu ve durum izah edilmiştir kendiside hak verdi. Kimsenin canı yanmadan önüne geçilmiştir.
İşi asıl yapacak olan kimse gelsin kendisi konusunu açsın önce iş sonra para şeklinde çalışacak çok kişi vardır.
Önce para sonra iş derse ne burdan nede ytparadan 1 kuruş çıkmaz boşa kürek çekmesin. Doğru vietnama yol alsın orda belki enayi çıkacaktır.

Bu mesajı okuduktan sonra Otomobilin Mesut Abisi aklıma geldi :)

Model yükseltmek için arabaya satışa çıkaran adam. Dolandırıcı adam arabaya talip oluyor , adama 1 k kapora veriyor daha sonra dolandırıcı bu adama banka yolu ile 59 k ödeme yapıyor, daha sonra arabayı almak için kardeşim gelecek zaten arabayı onun için alıyorum diyerek geri kalan ödemeyi yapıp aracı dolandırıcın kardeşine satıyor....Devamı videoda :D :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=F1RhHpAbin4

Bence hiç uğraşıya gerek yok. rihanna'nın kliplerini silip, kendi hesabından yükle. Gelsin milyon dolarlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri