r10da özel maili nası hallediyorsunuz paralı mail gerekiyor?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
onaylanma değil de ücretsiz eposta sağlayıcılarından alınan epostaları kabul etmiyorlar (gmail hotmail vs) bu yüzden mail.com dan yeni bir eposta alınması gerek yani ben öyle yaptım ardından üye olup aktifleştirip giriş yaptım
r10da özel maili nası hallediyorsunuz paralı mail gerekiyor?
hocam bizim dükkanla ilgili web sitemiz var .net olarak maili .net olarak oluyor dimi bu
Ah şu sistem bi buraya gelse varya forumun kalitesi zamanla %100 artar
Ah şu sistem bi buraya gelse varya forumun kalitesi zamanla %100 artar
ytpro.net ten mail işini halledebilirsiniz ben ordan hallettim
mail sıkıntısı çekenler birsürüler artık mail veriyor..Bulamıyorlarsa ben yardımcı olayım mail konusunda kendi sitemden mail adresi sağlayabilirim.
R10.net'te TC , Telefon vs. gibi bilgilerin zorunluluğu dolandırıcılık yüzünden geldi..Yapmıyorlar mı yine yapıyorlar ama öncekine göre daha güvenilir şuan..
ben kayıt oldum oaraya ama bi türlü maili onaylayamadım arkadaşlar orda kaydı olan birisi yardımcı olursa çok memnun kalıcam
o sitenin bi hacklendiğini düşünsenize neler olabilir
Neler olabilir söylersen aydınlanırım bende.
TC kimlik numaranız sizin adınız gibidir. Sizin tc kimlik numaranızı aklımda tutamam ama adınızı tutabilirim. Bir de bu yönden bakın. 11 haneli numara ile neler yapılabilir ki ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.