R10.Net Üyelik Alımı Davetiyesiz Olarak Kısa Süreli Aktif!

Bana ytpara yeter bu ne ya tc istiyor tamam yok resim çek yok bilmem ne. La bi yürü get...

Baktılar bi halt edemiyorlar mecburen uyelik alımı için bu yöntemi yaptılar...

benim uyeligimi gereksiz yere ban attılar niye attınız dedim sorun nedir dedim... bana kimliğimi birde resmini cek yolla daha umursamadım....

Bendede kimlik birde selfi istediler konu olarak paylaşmamı istediler ban kategorisinde vermedim... gereksiz yere ban atıyorlar birde kimlik istiyorlar ve selfi....

r10 eskisi gibi değil beni banladıktan sonra ytparaya daha cok girmeye başladım bu forum ondan daha iyidir...

alışveriş yapacaklar için o site iyidir... ama unutmayınız ki... tc verirseniz dikkatli olunuz...

R10 na burdan sesleniyorum yürü git be....bu forumun yanına yaklaşamaz....

r10 yetkilileri aspire gibi kişileri koruyordu, yetkililer hiç güvenilir kişiler değiller, yarın öbürsügün ciddi vurgun yapmak isteyebilirler bizim kimlik bilgilerle

NOT:ben yıllardır üyeyim, bende istemeyerek kimlik bilgileri vermiştim

R10 adminlerinin sanırım oruç başına vurmuş . Bence kredi kartlarının da numaralarını ve şifrelerini verelim lazım olur belki :)

Yav yarım saattır urastım Onceden mail adresı yuzunden davetıye olmasına rağmen uye olamamıstım Şimdi ise bu kımlık no ile uye olunmustur yazıyor Bedavaya yarım saattır urastım

Bir aralar döne döne arıyoduk üye olduktan sonra cacık olduğunu anlamam uzun sürmedi . Bu istekler karşılığında tepkim
maxresdefault.jpg

O kadar tepki bosa. Ne yapsinlar elini koljnu sallayan gelsinmi? Sadece tc ile mi alsin? 51 milyon kisinin bilgileri internette varken?
Turkiyenin yarisinin nilgileri zaten internete füstu.

Son derece yanlış yaptılar. Banlanan binlerce dolandırıcı bir şekilde yolunu bulup tekrar üye olacak. Birilerinin canını yakmaya devam edecekler.

niye öyle düşünüyorsunuz. Ticaret yapılıyor orada kimin ne olduğu belli olsun sonra dolandırılınca forum yöneticilerine ağlamamak için bence oldukca güvenli bir sistem. güzel haber.

Hırsızı koruyan forum yöneticileri mı hakkında 1500 tane şikayet konusu açılan Aspireyi aylarca banlamayip üstüne şikayet eden insanları banlayan karaktersiz forum yöneticileri mı r10 bitti bitti ne ticareti kaldı ne birşeyi yeni bir kan lazım bana kalırsa insanlarda da gram güven kalmadı

Hırsızı koruyan forum yöneticileri mı hakkında 1500 tane şikayet konusu açılan Aspireyi aylarca banlamayip üstüne şikayet eden insanları banlayan karaktersiz forum yöneticileri mı r10 bitti bitti ne ticareti kaldı ne birşeyi yeni bir kan lazım bana kalırsa insanlarda da gram güven kalmadı

güvenmessiniz olur biter. Tedbiri öncelikle kendimiz almalıyız. herseyin hayırlısı

arkadaşlar gsm onayı yapamıyorum daha sonra deneyin hatası veriyor. yakın bi zaman onay yapabilen varmı

Beğenmiyorsanız üye olmayın niye boş yapıyorsunuz. Uğraşamam, bilgileri veremem diyenlerin %90'ı eminim çoktan göndermiştir başvuru formunu

Arkadaşlar üye olmayacaksanız olmayın niye öyle böyle deyip duruyorsunuz. Sonrada buralarda r10 davetiyesi arıyorsunuz.

Bilgileri istemesi gayet normal. Merak etmeyin verdiğiniz bilgiler ile hiç bir şey olmaz ! :D

Geçerli bir resim dosyası girin diyor çözümü bilen var mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri