R10.net Üyelik İçin Davetiye Ne Zaman Gelir?

albatros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pcustasi.com
Arkadaşlar r10.net için mail ile üyelik başvurusu yaptım ama daha bir dönüş olmadı. Yaklaşık 7 gün oldu. Daha beklemeli miyim? Başvurup davetiye alan arkadaşların davetiyeleri ne kadar sürede geldi.

bana aynı gün gelmişti fakat bu sıralar kolay kolay vermiyorlar diye biliyorum çok ümitlenmeyin davetiyesi olan birini bulun

davetiye için başvuran arkadaşlar bayağı zor alıyor davetiyeleri. Tek tek özenle seçiyolar ve uğraştırıyor. Ayrıca yönetim bu konularda bayağı pimpirikli ve uyuşuk davranıyor. Yani birinden bulmadığınız sürece davetiyeyi almanız uzun sürer.

Hocam tanıdığım kimse yok orda. Domain portföyümü orada da yayınlamak istiyorum. Biliyorsunuz ticaret konusunda en güvenilir ve en aktif olan bir forum. O yüzden başvurdum ama hala bir ses seda yok. Daha sizce beklemeli miyim?

Hocam tanıdığım kimse yok orda. Domain portföyümü orada da yayınlamak istiyorum. Biliyorsunuz ticaret konusunda en güvenilir ve en aktif olan bir forum. O yüzden başvurdum ama hala bir ses seda yok. Daha sizce beklemeli miyim?

Hocam bu forumda ben gibi oraya üye olan bir çok insan var. Bu forumdan bir arkadaşınız güvendiğiniz yada size güvenen birini bulursanız davetiye bulabilirsiniz.

Üyelik satmak için artık zor davet yolluyor adminler.
Para verip alırsan daha kısa sürede sonuç alırsın.
Diğer türlü şans işi.
Diğer seçenekte içeriden bir üyenin sana davet atması.

Üyelik satmak için artık zor davet yolluyor adminler.
Para verip alırsan daha kısa sürede sonuç alırsın.
Diğer türlü şans işi.
Diğer seçenekte içeriden bir üyenin sana davet atması.

Satışla davetiyeyi nerde veriyorlar ki hocam? Onun yasak olduğunu biliyorum.

---------- Spam Engelliyici 17:47 ---------- Önceki Mesaj 17:45 ----------

Mailde ayrıntılı güzel kendinizi ifade edip ne için foruma üye olmak istediğinizi yazdıysanız tekrar atmanıza gerek yok hocam.

Yazdım hocam. Hakkımda yazmam gereken ne varsa yazdım. Kaydolma amacım uzmanlık alanlarım ne varsa yazdım. Ama daha dönüş olmadı.

Gold veya Platin üye alıp bilgilerinizi de göndererek (E-posta aracılığı ile) Gold aldığınızı vb. de belirtin alabiliyorsunuz şuan öyle bir uygulamaya geçmişler.

[email protected] mailleri de bu ancak üye olduktan sonra üyeliğinizi gold yükseltin en azından öyle bir şart var şuan.

Gold veya Platin üye alıp bilgilerinizi de göndererek (E-posta aracılığı ile) Gold aldığınızı vb. de belirtin alabiliyorsunuz şuan öyle bir uygulamaya geçmişler.

[email protected] mailleri de bu ancak üye olduktan sonra üyeliğinizi gold yükseltin en azından öyle bir şart var şuan.

Şu an oraya üyeliğim yok hocam.

Bu Gold veya Platin üyeliği nereden alıyoruz?

Üye panelinden alınıyor.Yeni uygulamaları hakkında bilgim yok.Üye olmadan üyeliğiniz için işlem yapamazsınız.

Bi ara satışta yapıyorlardı zaten. Arayıp konuşunca 120 lira falan istiyorlardı sanırım.

Bi ara satışta yapıyorlardı zaten. Arayıp konuşunca 120 lira falan istiyorlardı sanırım.

Siteye girdiğimizde üyelik ücretsizdir yazıyor. Maille başvurun diyor başvurdum ama hala ses yok. Sanırım kabul olmadı tekrar göndereyimmi ki bilemedim. Ne yapılması gerekiyorsa yaptım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri