r10.net & webmastersitesi.com Siteleri İçin Davetiye

• Kullanıcı NykS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler şu r10 davetiyesi sıkıntı banada lazım ancak fazla para vermem 15-20 tlye atacak varsa eyvallah yoksa da bize ytpara yeter r10 da davetiye aramamın sebebide bu ara web işlerine ufak bir dönüş yapmayı düşünüyorum

Evet bende site kurucam , birkaç şeyle uğraşıyorum , forumlarda gezmeyi severim pc başındayım , o siteyide merak ediyorum o yüzden lazım.

üyel,ğ,m var ama davetiye nasıl gönderiliyor

surdan kime mesaj attıysam r10 davetiyesi için saolsun lar kimse ilgilenmedi nedir bu kadar korkunuz onu anlamadım...

surdan kime mesaj attıysam r10 davetiyesi için saolsun lar kimse ilgilenmedi nedir bu kadar korkunuz onu anlamadım...

Buraya ilk üye olduğum vakit o aralar yani youtube işine ilk başlayacağım zamanlar burdan bi arkadaş davetiye karşılığı birkaç teknik verebileceğini söyledi o zamanlar bide belli bi mesajın altındakiler ö.m gönderemiyordu adama alıntı yaparak pm gel kardeş :D yazdım forumdan adamın teki ss alıp r10 dan moderatörlere atmış sağolsun moderatörlerde banlamaya çok meraklı olduklarından 2 senelik kendi hesabımızdan olduk burdan o arkadaşa saygılarımı iletiyorum...

Niye anlattım bilmiyorum ama anlatasım geldi dostum kusura bakma :D

Buraya ilk üye olduğum vakit o aralar yani youtube işine ilk başlayacağım zamanlar burdan bi arkadaş davetiye karşılığı birkaç teknik verebileceğini söyledi o zamanlar bide belli bi mesajın altındakiler ö.m gönderemiyordu adama alıntı yaparak pm gel kardeş :D yazdım forumdan adamın teki ss alıp r10 dan moderatörlere atmış sağolsun moderatörlerde banlamaya çok meraklı olduklarından 2 senelik kendi hesabımızdan olduk burdan o arkadaşa saygılarımı iletiyorum...

Niye anlattım bilmiyorum ama anlatasım geldi dostum kusura bakma :D

çaktırmadan yapılcak işler bunlar hacı pm ile çözerdin keşke boşa ban yemiş hesabın :(

çaktırmadan yapılcak işler bunlar hacı pm ile çözerdin keşke boşa ban yemiş hesabın :(

Aslında bakarsan öyle pek illegal bi durum yoktu ortada sonuçta para karşılığı davetiye satmıyordum ben ama arkadaşın içindeki fesatlık yüzünden gelir kaynağımızdan olduk simdi youtube un insiyatifine bağlı olarak ayda 400-500 lira zzar zor alabiliyoruz ama r10 da çalışırken daha zengin hissediyordum kendimi :)

Bende bir dalmışım ki konuya kendimi r10'da zannediyorum yahu arkadaş adam zaten r10 da konu açmış neden r10 davetiyesi arıyor diyorum kendi kendime :D

Beyler ben de webmastersitesi.com ya da r10.net davetiyesi arıyorum. Elinde olan atabilir mi? Teşekkürler

Arkadaşlar, elinde webmastersitesi.com davetiyesi olan varsa ve verirse çok makbule geçer, teşekkürler

Konuyu takipteyim r10 davetliyesi var al diyene hayir demem.:D

selam arkadaşlar webmastersitesi.com sitesine eskiden üyeyim ama uzun zamandır ki kullanıcı adımı ve şifremi unutmuştum, gecde olsa buldum ama sorunla karşılaştım, çünki site davetiye ile çalışıyo, lafı çok uzatmadan kim bana yardımcı ola bilir Allah rizası için lütfen

Webmaster sitesi davetiyesi isteyen arkadaş bana pm atabilir.

---------- Spam Engelliyici 18:28 ---------- Önceki Mesaj 18:27 ----------

[MENTION=377]aysun06[/MENTION]

Özel mesaj atacaktım atamıyorum :) fiyatı ne kadar öğrenebilir miyim?

Arkadaş da davetiye istiyor yanlış anlamışsınız.

WS davetiyem vardı sanırım 4-5 adet. Güvenebilceğim arkadaşlara davetiye yollayabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri