R10.net Yeni Yatırım ve Yönetimde Değişiklik

vehbi54

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Türkiye'nin en iyi webmaster forumlarından biri olan r10.net satılmış.Yeni yönetim ile yoluna devam edecek olan r10.net kurumsal bir şirket olarak yayın hayatına devam edecek...

İzmirli bir yatırım grubu tarafından r10.net'i daha iyi yerlerde görmek için yatırım geldi.
Gelen yatırımla, yazılımsal, donanımsal, personelleşme adına daha iyi konumlara gelmeyi planlıyoruz.

Bu yatırım süreci ile birlikte, Hititajans ve moderatör ekibi görevi yeni yatırımcılara devretti.

Yeni Yönetim Kadrosu :

Radmin

Aronfabia

GoogleDestek

İmpacTo

Ve moderatör ekibidir.

Tecrübeli ve profesyonel bir kadro ile forumuza sizlerle birlikte sahip çıkacağız hep birlikte.

Artık r10.net kurumsal bir şirket olarak yayın hayatına devam edecektir.

Bir çok yeni servis ile r10.net ailesine hizmet vereceğiz. Artık gerçek anlamda forumda çok şey değişecektir.

Amacımız burda kimseyi kırmadan incitmeden forumu hep birlikte iyi yerlere getirme hedefidir.

Daha çok paylaşım daha çok dayanışma daha çok saygı ve yeni gelecek güvenli ticaret sistemi ile sizlerle hep birlikte büyüyeceğiz.

Herkese R10 yönetim kurulu adına teşekkürlerimi sunar iyi çalışmalar dilerim.

ALINTI !!!

Cevap: R10.net Satıldı !!!

Bu eski kadro değil mi zaten.

satılmadı yönetim el değiştirdi

Sadece büyük bir kısmı satıldı hititajansı şutladılar dolandırcı çıktı :D

Hititajans milleti somuruyordu zaten. El degismesi iyi oldu, yonetimde tek kisi oldugundan kimse seste cikaramiyordu cunku herif onune geleni banliyordu. Forum uzerinden yaptigi dolandiriciligin haddi hesabi yok.

şimdi ben bu yeni yönetimle iletişime geçsem

"moderatöre -rep verdiğim için ban yedim" desem üyeliğimi geri açarlar mı acaba :D :D

Davetiye dağıtsalar bari yeni sahipleri olarakta üye olsak :D

şimdi ben bu yeni yönetimle iletişime geçsem

"moderatöre -rep verdiğim için ban yedim" desem üyeliğimi geri açarlar mı acaba :D :D

Gerçekten böyle birşey varsa gerekli mail'i atarsanız açarlar eski banlıları açıyorlar yani suçsuz yere banlananları

Beni de beni davet eden üye banlandı diye banlamışlardı ne güzel satış yapıyodum.Acaba mail atsam açarlar mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri