R10 Üyeliği Almak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nihat

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar uzun zamandır bu siteye üye olmak istiyorum, lakin bildiğiniz gibi yeni üyelik kapalı. Bu konuda birisi yardımcı olabilir mi?

Telefonla arayıp ücretli üyelik alınabiliyor yanlış bilmiyorsam...

130lira mı neymiş üyelik anca elinde fazla olan birinden alabilirsin bulursan bana da söyle hocam :)

Yok canım bir de ücret mi ödeyeceğiz, iyice suyunu çıkardılar bu işlerin.

Yok canım bir de ücret mi ödeyeceğiz, iyice suyunu çıkardılar bu işlerin.

ticaret kayit odasi gibi :) acaba kdv dahilmi ? 130 TL ye ?

ama adamlari dinlesek kesin haklidirlar, benim bu PanaFilm arastirmalarimda ilk orayi bulmustum uye olamamistim yanliz forum icerigi acik yani adamlarin bilgi icin uyelik sarti koydugu yok, bence ipini koparan uye oldugu icin yapmislardir ki haklilar......da, degillerde....

En azından bilgilere ulaşılabiiyor haklısın. Millet olarak her işi hemen ticarete dökmekte üstümüze yok.:)

500 lira istese bence daha iyi olur millet hesabının değerini bilip dolandırıcılığa kalkışmaz. r10 çok farklı bir platform. insanlar güven içerisinde ticaret yapıyorlar. Bence yüksek ücretli üyelik çok güzel bir uygulama.

sizin gözünüzde ticaret odası ama en fazla da isteyen sizsiniz ne güzel oldu biliyormusun üyeliklerin kapatılması...

r10 çöktüğünde üye alımını açtılar ve hızlı davranarak üye oldum :) aklıma gelseydi birkaç tane alır satardım :D

500 lira istese bence daha iyi olur millet hesabının değerini bilip dolandırıcılığa kalkışmaz. r10 çok farklı bir platform. insanlar güven içerisinde ticaret yapıyorlar. Bence yüksek ücretli üyelik çok güzel bir uygulama.

500 tl olsa dolandiricilik artar :D oraya verdigi parayi cikarmak icin yine o siteyi kullanir :)

Benim sahsi fikrim, internet demek ozgurluk ucretsiz icerik demek....ti bir zamanlar, internetten indiriyorsun adi bedava, film indireceksin link icin para oduyoruz, link aciliyor bukezde hizli indirmek icin para oduyoruz adi korsan :D lan gidip sinemada izlesem daha ucuz oldugu gibi daha rahat :D

program indireceksin ya indirdigin link ucret aliyor yada indirmesine araci olan forum parali forum bu ne ya, interneti bu duruma getirmemeliydik.!!!

bukadar paraci olmamaliydik, bu durum Turkler icin gecerli degil sadece, bir cok dunya geneli bazi ulkelerde bu durum boyle...

sanki allah vergisi ana karninda verilmis bir yetenek gibi sonradan ogrendigimizi paayla satiyoruz, internetten ogrendigimiz kimimizin yabanci dili var interneti cok iyi biliyoruz bazilarinin bulsada anlamayacagi yada bulamadigi bilgileri buluyor paray ile satiyoruz.!!!!

musterilerim var mesela adam cinde :D cracli programi satmis :) birde sart kosmus yok sistemin soyle olacak yok boyle olacak diye sistemi kurdum program keyini calistirmak icin cindeki adama basvurmamiz gerekiyor team ile baglanip o yapacak :)

ayak uyduruyum diyorumda beceremiyorum :D

---------- Mesaj saat 19:54:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:53:41 civarında gönderildi. ----------

r10 çöktüğünde üye alımını açtılar ve hızlı davranarak üye oldum :) aklıma gelseydi birkaç tane alır satardım :D

Al iste :D verirdim yok :d satardim :D

Diyorum işte: her işi ticarete cevirmekte üstümüze yok millet olarak.:)

Bence yakın zamanda bu forumdada uygulana bilcek bi sistem, hele son yaşanılan gereksiz konular bilgi kalabalığı rahatsız edici tartışmalardan sonra.

sizin gözünüzde ticaret odası ama en fazla da isteyen sizsiniz ne güzel oldu biliyormusun üyeliklerin kapatılması...

:d banami dedin ??? :)

ne bu foruma uye olmak icin agladim sizladim nede r10 a uye olmak icin aglayan sizlayanim.!!!

sadece vaktim olsun gunlerim hep ayni olsun 2 tane R10 kurar bedava yardim yapacak gucumde cevremde var allaha sukurler olsun, bu forumda niye bulundugumu da bir kac kisi eminim biliyordur.

Youtubenin bir kazac yolu var evet yararlaniyorum ama Cabalamiyorum...
Kazanmak icin ozel birsey yapmiyorum.!!!

Farklı platformlarda uygulanan sistem-düzen o platformları bağlar. Müdahale edecek durumumuz olmadığı gibi bahsi geçen webmaster topluluğunda;

Üyeli-kullanıcı adı ticareti yasak,
Üyelikler sadece telefon onaylı açılabildiği gibi diğer yollardan hesap teminini YTPara.Com'dan yapılamayacağını belirterek konuyu kilitliyorum. Ücreti veya diğer herhangi durumu bizi bağlamadığı için bunun tartışmasını burada yapmaya gerek yok. Ortamı gerecek mesajlardan sakınabilirsek iyi olur aksi durumda farklı webmaster topluluğunda bulunsanız bile YTPara.Com ailesinde bulunamayacağınızı, burası için de üyelik arayışlarına geçebileceğinizi tahmin edebiliyorum.

Düzenleme: Nihat kardeşim, bahsi geçen webmaster topluluğunda altta bulunan telefon numarası ile iletişime geçip en sağlı cevabı alabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri