R10 üzerinden Pm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alperen

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Youtube Pazarı Tek Konu üzerinde adsense satışı yapıyordum. Bir arkadaş ekledi dolandırıldığını vs söyledi daha sonra r10 profil linkini gönderdi. Baya bi ticaret puanı vardı. Daha sonra önce ben adsense hesabını alıp tüm bilgileri değiştirdikten sonra işlem yaparım diye ısrar etti. Daha sonra bende teamviewer üzerinden r10 hesabını göstermesini ısrar ettim ancak kendisi bazı bahaneler ile işlem yapmadı. Gerekirse pm gönderebilirsin vs diye söyledi.

Şimdi ben bu arkadaşı suçlamak istemedim. Ancak hiçbir cevap vermeden skype üzerinden silince biraz şüphelendim.

R10 üyeliği olandan ricam, sadece bir kullanıcıya pm göndererek skype adresini teyit etmesidir. Yoksa forumda ciddi bir şekilde dolandırıcı olduğunu gerekli görseller ile anlatacağım.

İlgili üyenin linkini pm ile gönderebilirim.

r10 bol ticaret puanlı r10 profili gösteriyor. Ama aynı profili team ile gösteremiyor
Bir de önce Adsense'i alıyor tüm bilgilerini değişiyor sonra ödeme yapmak istiyor.

%101 dolandırıcı

[MENTION=10812]Alperen[/MENTION] en son attıgım pm geldimi hıocam

Bunlarda hiç ahlak yok yemin ederim karşımda görsem kendime engel olamaz sıkarım kafasına böyle ******** insanlara ayar oluyorum

arkadaşlar dediğim gibi skype üzerinden kouştuğum şahıs dolandırıcıymış. Gönderdiği r10 linki başka bir kişiye ait. Gerçek sahibiyle konuştum. Bu süreçte yardımcı olan astalawista'ya çok teşekkür ediyorum. Şahısın nasıl dolandırmaya çalıştığıyla ilgili birazdan gerekli konuyu açacağım.

Riskli alışverişlerde (şirket olmayan) genellikle o ilde oturan bi arkadaşı gönderip yüzyüze alışveriş yapmaya çalışıyorum. Eski düzen ama daha güvenli.

Skype adresi vs bilgilerini buraya ekle istersen hocam. pek işe yaramaz ama aynı adresle başkalarını dolandıramaz en azından.

r10'a üye olmaya çalışan arkadaşlar var bu forumda. R10 bitik artık arkadaşlar. Kimse kimseye yardım etmiyor. Tamamen ticarete dönmüş orda işler. Üstelik çok fazla dolandırıcı çıkıyor. ytparanın değerini bilin.

bi ara buraya da dadanmıştı galiba bu arakdaşlar skype artı özel mesajla doğrulamadan alışveriş yapmamaya özen gösterin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri