Davetiye istedik kendi sitelerinden adsense capslarımızı da koyduk hiç ilgilenmiyorlar sonra niye illegal yollardan davetiye buluyorsunuz niye parayla satın alıyorsunuz ? Burada r10 yönetiminden birileri varsa neyin peşindesiniz anlamıyorum. Günlük 350 tl kazanan adsensenim capsını koyuyorum adamlar davetiye göndermiyor. Formunuzun bütün üyeleri günlük 20 30000 kazanıyor ya 350 tl yi beğenmiyorsunuz.
Bir tane de skype'de tanıştığım engelli arkadaş vardı üzerine basa basa söylemiş dışarda iş gücünün olmadığını evde çalışmak durumunda olduğunu forumun kendisine faydalı olacağını onada göndermemişler. R10 Yönetimini yaptığı bu ayıptan ötürü kınıyorum. Rakip siteler olmadığı için hasbel kader büyümüşsünüz ya neyse bir şey demim fazla.
Bir tane de skype'de tanıştığım engelli arkadaş vardı üzerine basa basa söylemiş dışarda iş gücünün olmadığını evde çalışmak durumunda olduğunu forumun kendisine faydalı olacağını onada göndermemişler. R10 Yönetimini yaptığı bu ayıptan ötürü kınıyorum. Rakip siteler olmadığı için hasbel kader büyümüşsünüz ya neyse bir şey demim fazla.