r10'da yardımcı olabilecek biri varmı acil?

r10da başkasının adına satış yapmak malesefki yasak.Oluşabilicek bir mağdurşyet durmunda direk olarak konuyu açan kişi sorumlu olucağından açıkcası işiniz zor. Farklı webmaster forumlarında şansınızı denemenizi öneririm.

Merhaba arkadaşlar r10'da facebook sayfa alımsatıma konu açabilecek bir arkadaş varmı yerime. Acil paraya ihtiyacım olduğundan bi sayfam var satıcam onu. Yardım edebilecek arkadaşlar ö.m gönderirse sevinirim, ayrıntılı bilgi ve konuyu göndericem ona o direk iletişimle beraber atcak sayfaya, ekstra bişe yapmasna gerek yok. Şimdiden teşekkürler.

---------- Mesaj saat 21:39:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:15:18 civarında gönderildi. ----------

yokmu koskoca forumda yardım edcek biri ?

Sayfanin calinti olmadigini ispatlayabilirsen,once sayfayi teslim edip sonra odeme almayi kabul edersen sanirim yardim edebilirim.Sayfa ne sayfasi,otolike,vs var mi,ne kadar aktif falan bilgileri pm yoluyla ilet.En azindan sayfa arayanlara pm atar iletisim adresini veririm.Moderatorden onay alabilirsemde konu acarim senin icin.

Sayfanın konusunu buraya da açtım, fakat malum r10 kadar işlek değil buranın fb alışveriş bölümü. O yüzden r10 yardım istiyorum, Buradaki konu linki; http://www.ytpara.com/facebook-sayf...anik-sayfa-acil-ihtiyactan-dolayi-satlik.html

Ancak önce sayfa teslimi sonra para ters bu işe biliyorsunuzki.

-
Çok sevinirim.

---------- Mesaj saat 22:04:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:00:57 civarında gönderildi. ----------

r10 da üyeligim olsaydı ben yardımcı olurdum sana görünüse bakılırsa açil gerçekten, umarım satabilirsin sayfanı kısa zamanda

eyw. hocam düşünceniz yeter.

Sayfanın konusunu buraya da açtım, fakat malum r10 kadar işlek değil buranın fb alışveriş bölümü. O yüzden r10 yardım istiyorum, Buradaki konu linki; http://www.ytpara.com/facebook-sayf...anik-sayfa-acil-ihtiyactan-dolayi-satlik.html

Ancak önce sayfa teslimi sonra para ters bu işe biliyorsunuzki.

-
Çok sevinirim.

O zaman risk alamam arkadasim kusura bakma.Sen parayi alip sayfayi teslim etmezsen sayfayi almak isteyen adama parayi benim odemem gerekecek hesabimin banlanmamasi icin.Tutupta 5,10 itraderi olan adamlarla muhattap etmem zaten seni.Ayrica 350 TL istiyorsun sanirim 65k sayfa icin,o fiyatada satilacagini pek sanmiyorum.Istersen wmaraci yada ws'de falan dene konu acmayi.

300 e düşürdüm orada yazmayı untmuşum. İsminin en büyük sayfası ve organik aktif. Bence normal, neyse yardım etme fikrin için bile teşekkürler, ama aynı şekilde bende güvenemiyorum önce sayfa sonra paraya, alırken de önce parayı yatırdım sonra sayfayı aldım.

---------- Mesaj saat 22:11:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:10:48 civarında gönderildi. ----------

R10 da da kimse başka türlü bu işe girmez biliyorsun ki.Ricacı olan sensin neticede.

hocam r10 da bu iş böyle, önce para sonra sayfa.

Yahu arkadasim ben sana nasil guveneyim peki? Tanimam,etmem.Acil yardim lazim dedin yardim edelim dedik.R10'da uye degilsin madem bu islerin nasil yurudugunu nasil biliyorsun? R10'da 50+ itrade puani olan,silver yada gold uye hatta farketmez normal bi uye olsa bile hesabini riske atar mi sence 60k facebook sayfasi icin? Neyse senin bilecegin is,ben yardim etmeye calistim.Soyledigim gibi wmaraci,nivu yada webmastersitesi'nde satmayi dene.

Ayrica diyosun ki "güvenilir biri bulsam sayfayı veririm kendi satar, o derece acil :S "

ve suan soyledigine bak.Kendinle celisiyosun resmen.

Hocam kendi kendimi neden çeleyim. R10 dan alışveriş yapmak için r10 üysei olmak şartmı. Ben sayfayı r10 dan birinden aldım, arkadaşımın hesabını kullanıyordum eskiden, ara verdim 1 yıl kadar döndüğümde birşeyler olmuş arkadaşın hesaba giremiyorduk. Merkezi aradık, kayıtlı telefon numarası olması lazım dedi, telefonunu da değişmişti arkadaş, ondan sonra da r10 a kayıt olamadım daha yaklaşık 2 3 aydır da böyle devam ediyorum. Sayfayı da r10 dan ismini pm ile gönderebilirm teyit eder ondan aldığımı bir arkadaştan aldım.

Hocam kendi kendimi neden çeleyim. R10 dan alışveriş yapmak için r10 üysei olmak şartmı. Ben sayfayı r10 dan birinden aldım, arkadaşımın hesabını kullanıyordum eskiden, ara verdim 1 yıl kadar döndüğümde birşeyler olmuş arkadaşın hesaba giremiyorduk. Merkezi aradık, kayıtlı telefon numarası olması lazım dedi, telefonunu da değişmişti arkadaş, ondan sonra da r10 a kayıt olamadım daha yaklaşık 2 3 aydır da böyle devam ediyorum. Sayfayı da r10 dan ismini pm ile gönderebilirm teyit eder ondan aldığımı bir arkadaştan aldım.

Yahu arkadasim bak ne yazmisim en son.Kendin demissin hatta guvenilir birine sayfayi vereyim o satsin diye.Kimden aldiysan o kisiye ulas tekrar,r10da sayfa alis satisi yapan biriyse digerlerinide taniyordur alim satim yapan.Onlarla skype'ta falan bulusturabilir seni.Ayrica merak ettim,pm at bakalim nickini o sahsin.Kimden aldiysan sayfayi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri