unadikum
Yasaklanmış
Size çok basit bir para kazanma yöntemi tanıtacağım.
Telefon ile radyo dinleyerek para kazanıyorsunuz
Sisem basit
1. Kayıt oluyorsunuz Kayıt linki
2.Telefon numaranızı ekliyorsunuz. Telefon numarası sınırsız eklenebilir.
(skype, bir sürü uygulama veya gerçek no)
3.New access numbers tıklıyorsunuz aşağıda ülkeler ve her ülke için 5 numara kullanılabilir.
4.Arayıyorsunuz dakika başı 0,0013-0,07 sterlin kazanıyorsunuz.
Ödeme yöntemi olarak banka, bitcoin, little coin ,paypal 5 sterlini geçince ödeme talep ediyorsunuz.
REFLİ LİNK
Reften üye olmak size bişey kaybettirmez aksine kazandırır taktik paylaşımı yapılacaktır.
Gelelim ödeme kanıtlarına yabancı ytpara benzeri forumda bu konu popüler ordan birkaç ödeme kanıtı
Bu arkadaş anlaşılan baya iyi bir sistem kurmuş

buda bitcoin ödeme kanıtı

Sistemden bazı resimler
Burdan telefonlarınız ekliyorsunuz eklediklerinize onay kodu falan gelmiyor

eklediğiniz telefonlardan burdaki telefonları arıyorsunuz

burdanda ödeme bilgilerinizi giriyorsunuz

Normal telefondan arayınca peki faturaya + bi yansıması oluyormu merak edenler için turkcelle sordum.

Ama sizde bi check edin sonra normal telden arayı para kazanıyım derken para kaybetmeyin belki ben platinuum olduğum içindir falan ama biz 1000lerce kanal onayladık pekçok tel uygulaması biliyoruz sistemler kurup iyi paralar kazanabiliriz.
Refli Link
size bişey kaybettirmez Bulunan taktikler paylaşılaçaktır.
Refsizlink
Telefon ile radyo dinleyerek para kazanıyorsunuz
Sisem basit
1. Kayıt oluyorsunuz Kayıt linki
2.Telefon numaranızı ekliyorsunuz. Telefon numarası sınırsız eklenebilir.
(skype, bir sürü uygulama veya gerçek no)
3.New access numbers tıklıyorsunuz aşağıda ülkeler ve her ülke için 5 numara kullanılabilir.
4.Arayıyorsunuz dakika başı 0,0013-0,07 sterlin kazanıyorsunuz.
Ödeme yöntemi olarak banka, bitcoin, little coin ,paypal 5 sterlini geçince ödeme talep ediyorsunuz.
REFLİ LİNK
Reften üye olmak size bişey kaybettirmez aksine kazandırır taktik paylaşımı yapılacaktır.
Gelelim ödeme kanıtlarına yabancı ytpara benzeri forumda bu konu popüler ordan birkaç ödeme kanıtı
Bu arkadaş anlaşılan baya iyi bir sistem kurmuş

buda bitcoin ödeme kanıtı

Sistemden bazı resimler
Burdan telefonlarınız ekliyorsunuz eklediklerinize onay kodu falan gelmiyor

eklediğiniz telefonlardan burdaki telefonları arıyorsunuz

burdanda ödeme bilgilerinizi giriyorsunuz

Normal telefondan arayınca peki faturaya + bi yansıması oluyormu merak edenler için turkcelle sordum.

Ama sizde bi check edin sonra normal telden arayı para kazanıyım derken para kaybetmeyin belki ben platinuum olduğum içindir falan ama biz 1000lerce kanal onayladık pekçok tel uygulaması biliyoruz sistemler kurup iyi paralar kazanabiliriz.
Refli Link
size bişey kaybettirmez Bulunan taktikler paylaşılaçaktır.
Refsizlink
Son düzenleme: