Radyo Hostingde Çılgın Kampanya! Çok Ucuz, Hediyeli, Almayan Pişman Olur :)

pvpajans

Kayıtlı Üye
Bir Müthiş Kampanya Daha!!!, Böyle Kampanya Görülmedi ! Görüldüysede Haberimiz yok:):)

radio-hosting.jpg

Fazla detaya gerek yok, Aşağıda ki açıklamalar sizin için tatmin edici olacağına inanıyorum.
Masa Üstü Profesyonel Admin Panelli Radyo Playerin Kampanyasız Normal Satış Fiyatı: 250 :tl dir.

okumaya devam edin kampanyamız aşağıda.. :)

YtPara Kullanıcıları için yapmış olduğumuz Kampanyada aşağıdakilerle birlikte hediye edilecektir.

BURAYA DİKKAT!
Özellikle Belirtmek isterimki, bu playeri aldığınızda kısa sürede masrafınızı çıkarmış olacaksınız.. Nasıl mı?

Playerde Reklam alanlarına ağırlık verdik, hem Resimli Reklam hemde Text Reklam alanları ile kazanç elde edebilirsiniz. Her iki reklam alanı da belirlediğiniz saniye içinde değişiyor, yani birden fazla onlarca resimli yada text reklam ekleyebilirsiniz, reklamlar random olarak 30 sn de değişecektir. bu vesile ile reklam verenlerin sayısıda çok olacaktır.

ilerleyen zaman içinde bu reklam alanları geliştirilerek güncellemelerde sizlere sunulacaktır.

MUHTEŞEM PAKETİN FİYATI İLK AY İÇİN SADECE 50:tl

MUHTEŞEM KAMPANYANIN ÖZÜ: Radyo Player Alana Yanında 1 Aylık 999 Dinleyici Özellikli Radyo Hosting ve İstediğiniz 1 Yıllık Domain Hediye!

Devam eden aylar için Radyo Hosting Fiyatı 10:tl

Radyo Hosting:

64 KBPS Yayın kalitesi
Limitsiz Trafik
999 Dinleyici
Auto Dj Yönetim Paneli
5000 MB (5 GB) Mp3 Alanı
CPanel - Whmsonic Panel

Domain :

Bir Adet .Com - .Net - .Org - .Biz uzantılardan biri adınıza kayıt yapılarak hediye edilecektir.

Masa Üstü Profesyonel Admin Panelli Radyo Player :

Amacımız;
Projemizin amacı internet radyosu işletenleri radyolarını ve sitelerini kullanıcılarına daha çok benimsete bilmelerini sağlamak ve diğer internet radyolarıyla aralarında büyük bir fark oluşturmaktır.

Kullanımı;
Uygulamamızı satın alanların yapması gerekn tek şey Radyo sitelerine uygulamanın download linkini koymaktır. Kullanıcılar uygulamayı indirerek kuruluma gerk olmadan çift tıkla LinePlayer'i açabileceklerdir.

Ürün İçeriği - Kampanya İçeriği;
Yukarıda ki Resimde görüldüğü gibi:Radyonuzun İsmi & Radyonuzun Logosu , Radyonuzun Adresi, Radyonuz Hakkında Bilgilendirme Bölümü, istek - Mesaj Bölümü, Radyonuzda Çalan Şarkının Gösterimi - Kampanyaya Dahil Edilen özellik ise Çok Fonksiyonlu içerik yönetimidir..

Peki nedir bu Çok Fonksiyonlu içerik yönetimi;
Açık Kaynak Kodulu Yönetim Panelinizden; Çok Fonksiyonlu İçerik Yönetimi ile Text Reklam, Duyuru, Haber, Güncelleme gibi alanlarda kullana bilirsiniz.

Text Reklam; Radyonuzun Dinleyicilerine Ücretsiz Olarak Sunduğunuz Line Playeri Kullanan Tüm kişilerin Programında Sizlerin belirli ücret karşılığında aldığınız Text reklamı sunabilirsiniz, bu hizmet ile, playere vermiş olduğunuz ücreti kısa sürede çıkarmış olacaksınız.

Duyuru; Radyonuzun Dinleyicilerine Ücretsiz Olarak Sunduğunuz Line Playeri Kullanan Tüm kişilerin Programında Önemli Duyurularınızı Yapmanızı Sağlar, Duyuruya tıklandığında Sitenizde ki vermiş olduğunuz ilgili linke yönlendirecektir.

Güncelleme; Radyonuzun Dinleyicilerine Ücretsiz Olarak Sunduğunuz Line Playeri Kullanan Tüm kişilerin Programında Playerinizde Yeni güncelleme yaptığımızda, güncelleme linki ekleyerek yeni sürümü indirmelerini sağlar..

ve Son Olarakda İstek Yönetim Paneli verilecektir.

Web Tabanlı Line Player İçerik Yönetim Sistemi ( Ücretsiz )
LinePlayer'ı satın aldığınızda LinePlayer İstek Yönetim Scripti tarafımızca ücretsiz olarak kurulmaktadır.

Ücretli Modüller;
Chat Modülü
Anket Modülü
İsteğe Göre Modül Geliştirilmektedir.

Satın Alma Sürecine Ait Açıklamalar

Sipariş Detayları
Siparişlerinizde mutlaka aşağıda ki bilgileri belirtiniz.
ip: Radyonuzun İp adresi
port: Radyonuzun Portu
şifre: Radyonuzun Şifresi (şifrenizi ürün teslimatından sonra değiştire bilirsiniz.)

Teslimat Şekli ve Süresi
Teslimat Paketi 1 adet .exe (LinePlayer Uygulaması) ve içinde Web Tabanlı LinePlayer İçerik Yönetim Scripti'ni barındıran klasörden oluşmaktadır. Size özel Varsa istediğiniz modüllerin LinePlayer'a entegre edilmesi ve LinePlayer Web Tabanlı İçerik Yönetim Scriptinin hostunuza kurulması 24 saat içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Ödeme Şekli ve Ödeme Kanalları
LinePlayer siparişiyle birlikte ödemenizi ilgili ödeme kanallarına peşin olarak gerçekleştirmelisiniz. İlgili ödeme kanallarımız aşağıdadır.

ENPARA.FİNANSBANK - İŞBANKASI - NUVO.YAPIKREDİ

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri