Rakiplerin etiketlerini gormek

• Kullanıcı y4mur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Fazla buraya ne demek forum bilgi paylasimi için degilmi en azindan ozelden soleseydin aip ya

Fazla buraya derken , bu konuya fazla demek istemiş . Forumda vidiq konusunu 2014 te de paylaşmıştım , güncellendikten sonra gecen haftalarda da paylaştım.

'' Konu altina geyik muhabbeti yapmayin bayanlar ciddiye alinmiyor zaten forumda ne yazikki ''

demişsin ama Biz burda kim bayan kim erkek ilgilenmiyoruz dikkat bile etmiyoruz. Soruyu soranın dili , dini ırkı , cinsiyeti ne olursa olsun bilenden eşit bi şekilde cevabını alır . Bildiğimiz birşey varsa ,herkes faydalansın diye paylaşıyoruz. Herkes ekmeğinin peşinde

Ablamızın sorusuna olabilecek en güzel cevabı vermişiz zaten . Hatta uğraşmasın diye link koymuşuz .Üstüne bide terbiyesiz olmuşuz .

Tatmin edici cevap vermeden konuda geyik yapsak %100 haklısınız.

Yaptıgım iyiliği söyleyip sevabından olmayı sevmem ama , daha önce de benzer terbiyesizlik yapmışım .

http://www.ytpara.com/video-edit-pr...0661-sesi-kalabalik-bir-kitleye-soyletme.html

Ama böyle kücük bi meseleyi büyükmüş gibi göstermeye gerek yok . Biz yine özür diledik . Yeter ki konu uzamasın kalpler kırılmasın .

Son düzenleme:
Spamci olmadigim icin bot falan bilmiyorum botlarla mumkunmus etiketleri gormek ama ucretsiz olarak rakiplerimin etiketlemelerini gorup ona gore bende etiket duzenlemeleri yapmak istiyorum.. yontemi nasildir?

Simdiden teşekkürler :)

izlediğin video sayfasını sağ tıkla açılan html kodlarında ctrl + F tuşuna bas arama kısmına keywords yaz orda yazıyor etiketler

Arkadaşlar sabah ezanı kaçta okunuyor

Arkadaşlar sabah ezanı kaçta okunuyor

:) 05:53 istanbulda..

Hocam :D :D valla sağol ya :D saat olmuş 6 gülmekten evi ayağa kaldırdım :D

yanlış anlama :D söylediklerin zaten doğrudan benim anlatmak istediklerim de ne bliyim o arkadaki fon müziği filan koptum ben ya :D :d :D

Daha önceki bir çok cevabım bu şekilde olmuştur bir çok konuda. :)
Olayı Dramatize edip, bilinçaltından tatlıya bağlayarak iki tarafı da güldürmek istedim.

foruma yeni üye olmuş ve forumu bize öğretiyor:eek: Bu forumda kadın tribi çekicek erkek yoktur sanırım

Beyler onu bunu bosverin. Sonucta karsinizdaki bir bayan. Fazla ustune gitmeyin. Bayanlar güldür ma çiçektir.

Mobil

ray malifalitiko
ray şalimalitiko
loyloyloyloy
la la la la
ma ma ma ma
sâ ma ma ma
loy loy loy loy loy

ray malifalitiko
ray şalimalitiko
loyloyloyloy
la la la la
ma ma ma ma
sâ ma ma ma
loy loy loy loy loy

Olayın özeti budur :D saat 6:30 ben artık yatmaya gidiyorum :D bu tatsız konuda karın kası yaptıracak kadar güldüren bütün arkadaşlara teşekkürü borç bilirim :D
[MENTION=8947]Linux[/MENTION] özellikle sana hocam :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri