Ramiz Dayı İp Tv

yokdahaneler

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar amacım arkadaşı şikayet etmek rencide etmek değil ip tv de sıkıntı cekiyorum bu sıkıntıyı yaşayan varmı bana internetinden dedi ben 3 farklı internet ile denedim yok donuyor yayım ve 1 2 aydır her maç zamanında kullanıyorum ip tv yi o anda macıda seyredemiyorum kendisine her sölememde bana link veriyor bi anda su gibi akıyor bana senden başkasında donma yaşayan yok dedi bende bu forumdaki arkadaşlardan öğrenmek istiyorum varmı donmalar maç zamanında

İnternetle alakası yok iptvlerin %90'ı böyle ben geçen sene bir arkadaştan alıyordum akkyş geçtikten sonra bile 2 küsür mbps ile bile taş gibiydi

senin netinde sorun varmış :D
bunlar klasik iptvcilerin yalanı hocam
iptv almakla hata yapmışsınız bu iptv yapanları %99 u donuyor boş hepsi

simpley tv kurulu bir arkadaş varsa vereyim denesin donma olacakmı

ya ramiz dayı dan kesinlikle rahatsılık duymadım bu zamana dek ama ip tv yüzünden arkadaşlıklarımız zedelenecek
şuan
taraftarium24.net ten kesintisiz izliyorken 6 aylığa 90 tl verdiğim programı kullanamamak üzüyor

ya ramiz dayı dan kesinlikle rahatsılık duymadım bu zamana dek ama ip tv yüzünden arkadaşlıklarımız zedelenecek
şuan
taraftarium24.net ten kesintisiz izliyorken 6 aylığa 90 tl verdiğim programı kullanamamak üzüyor

taraftarium24.net bilmiyordum yeni öğrendim şimdi baktım orda da evet yayın duzgun gerci orasıda ip tv herhalde bu bir tek fenerbahçe maçını mı veriyor yoksa hepisini veriyormu hocam ?? gerci ramiz dayıdan aldıgım linktede sorun yok bende gayet akıcı ve net inaşllah bişey oolmaz

@Ramiz_Dayi

mrb hocam konu linkiniz varmı iletişime gecmek istiyorum iptv için

Son düzenleme:
iptv'de asıl sıkıntı sizin loss değeriniz yani ramiz dayı atıyorum fransa üzerinden yayın yapıyorsa ve sizin loss değeriniz yüksekse donar tabiki.Lag oluyor.Aynı CS'de ip nin yüksek olması gibi.Aynı sorunu bende alıyordum farklı yere gidiyorum donuyor evde VDSL var donmuyordu.Sonan yerde speedtest değerinde ping 100 civarı çıkarken donmayan yerde ping değerim 30 civarı çıkıyordu.

hocam bendeki sıkıntıyı bulmak adına konuyu actım düzelirse bendeki sorun çok sevinecem

---------- Spam Engelliyici 18:55 ---------- Önceki Mesaj 18:36 ----------

şuan yayın alan donmadan izleyen vara bana link atabilirmi
deneyeyim

donmanın çok çeşitli sebepleri olur ama genel olarak kullandığım diğer 3 ip tv yayıncısına göre bana göre ramiz dayının yayını en iyisi

ortak yayın alıyorum özel bir yayın aldığım yok bir arkadaş mesela ping olayından loss olayından bahsetmiş şöyle bir durum var benim internetim superonline fiber internet 100 mbit hat ping sürem ortalama 5 ms, bir keresinde bende de donma yaşanmıştı ramiz dayının dediği gibi modemi resetledim ondan sonra donmamaya başladı yani donmanın çok çeşitli nedenleri var derken biraz da tecrübe ettiğim için söyledim sunucuları iyidir ramiz dayının genel olarak ben 4 aydır kullanıyorum beğeniyorum açıkçası başka internetten girmedim hiç hep kendi evimdeki internetten girdim yayınlara. Ha bunun yanında eksikleri yok mu bana göre tek önemli eksikleri tivibu yayınlarında çıkan sayıyı engelleyemedikleri için ekranı zaman zaman logoyla kapatmaları bu yüzden seyir keyfi çok olumsuz etkileniyor tivibu yayınlarında ama onun dışında ligtv ve d-smart yayınları bana göre kesinlikle diğer ip tv cilerin gerisinde değil çoğu zaman daha iyi performans alıyorsunuz fiyatı da bana göre makul 12 aylık 120 tl gibi bir rakam aylık 10 tl'ye geliyor

valla hocam ben link verrimde benim samrt tv de kurulu yani biz ailecek bildiğin günlük izliyoruz çanak yok yani illa donamlar oluyor ama etkilecek kadar kesinlik değil

şuan donma kesinlikle 0 bayadır izleyirdum doncakmı die mactan sonra
ama neden macta donuyor buna cevap bulamıyorum

---------- Spam Engelliyici 19:29 ---------- Önceki Mesaj 19:26 ----------

ortak yayın alıyorum özel bir yayın aldığım yok bir arkadaş mesela ping olayından loss olayından bahsetmiş şöyle bir durum var benim internetim superonline fiber internet 100 mbit hat ping sürem ortalama 5 ms, bir keresinde bende de donma yaşanmıştı ramiz dayının dediği gibi modemi resetledim ondan sonra donmamaya başladı yani donmanın çok çeşitli nedenleri var derken biraz da tecrübe ettiğim için söyledim sunucuları iyidir ramiz dayının genel olarak ben 4 aydır kullanıyorum beğeniyorum açıkçası başka internetten girmedim hiç hep kendi evimdeki internetten girdim yayınlara. Ha bunun yanında eksikleri yok mu bana göre tek önemli eksikleri tivibu yayınlarında çıkan sayıyı engelleyemedikleri için ekranı zaman zaman logoyla kapatmaları bu yüzden seyir keyfi çok olumsuz etkileniyor tivibu yayınlarında ama onun dışında ligtv ve d-smart yayınları bana göre kesinlikle diğer ip tv cilerin gerisinde değil çoğu zaman daha iyi performans alıyorsunuz fiyatı da bana göre makul 12 aylık 120 tl gibi bir rakam aylık 10 tl'ye geliyor
hocam yayınlar bende HD idi ama şuan hd değil :) hd olursa hiç izleyemem dedi sağolsun arkadaş

Arkadaşlar amacım arkadaşı şikayet etmek rencide etmek değil ip tv de sıkıntı cekiyorum bu sıkıntıyı yaşayan varmı bana internetinden dedi ben 3 farklı internet ile denedim yok donuyor yayım ve 1 2 aydır her maç zamanında kullanıyorum ip tv yi o anda macıda seyredemiyorum kendisine her sölememde bana link veriyor bi anda su gibi akıyor bana senden başkasında donma yaşayan yok dedi bende bu forumdaki arkadaşlardan öğrenmek istiyorum varmı donmalar maç zamanında

bizde almıştık bizede aynısını söyliyordu
senden başkasında donma yaşayan yok hazır cevap bu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri