Rap İçin Mahlas Aranıyor

Lautreamont

Kayıtlı Üye
Değişik Konu Oldu Bu Açıkçası Rahatsızlık Verdiysem Özür Dilerim Öncelikle,
[MENTION=23371]sontorun[/MENTION] Sen bilirsin bu işleri :D

Evet Beyler Mahlas Arıyorum Ne Bulduysam Kullanılıyor. Bunuda Belirteyim Trap için

Black Mamba hep hoşuma gitmiştir :D . Asil de bir sürüngen kendisi :) . Rakiplerini ve avlarını çok rahat alt eder. Yeteneğiniz varsa yeni mahlasınız hayırlı olsun :D .

BadVocal

İnceyi Kesss :D Neyse Ben hiç anlamam rap işinden arkadasım uğraşıyo ona sorarım güzel birşey önerirse söylerim

Mahlas Nasıl Ya :D Güldürdüğünüz için teşekkürler. :D

Geçen kendime çok düşünüp Mahfer Menzil buldum

bence sende Sensei Bonz koy hoş bence :D

Başkasının önerisiyle değil Mahlaslar ; genelde arkadaşlarınızın size taktıkları mazisi olan veya sizin sadece size özel anlamı olan şeylerden oluşur yani öyle oluşmalı :)

Başkasının önerisiyle değil Mahlaslar ; genelde arkadaşlarınızın size taktıkları mazisi olan veya sizin sadece size özel anlamı olan şeylerden oluşur yani öyle oluşmalı :)

dediğim gibi , her bana özel olduğunu düşündüğüm mahlastan rap çi var :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri