Razer Kraken Chroma'mı Logitech G430'mu ?

• Kullanıcı MsGuner29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

MsGuner29

Kayıtlı Üye
Merhaba beyler, önceki konumda samson c01u pro mu behringer c1u mu demiştim fakat yaptığım büyük araştırmalar ve istişarelerden sonra bilgisayarım balkonda olduğu ve dışarıdan aşırı fazla ses geldiği için headset almaya karar verdim. Öncelikle kulaklığını hiç denenecek kadar az kullanacağım. O yüzden mikrofonu iyi olan bir headset lazım. Öncelikle 450 tl kadar bir bütçem var. Lütfen başka headset önermeyin sadece bunların arasından öneri yapın. Ben az para verme taraftarıyım. Acaba aralarında fazla fark varmıdır ? Headset kullanan büyük youtuberlar varmı ? Dış sesleri mutlaka engellemeli ve benim şuana kadar Snopy Sn R2 ve Trust Usb mikrofonum oldu hepsi cızırtı yaptı nedenini bilmiyorum hoparlörden bile hafif cızırtı geliyor acaba hoparlörü değiştirsem düzelir mi ? Neyse konumuza dönelim. İşte hangisini almalıyım sizce ? Lütfen tüm sorularıma cevap verirmisiniz

G430 her bakımdan iyi bi model ama ses seviyesi gerçekten çok düşük, çözümü de yok gibi.Logitech hangi akla hizmet böyle bir şey yapmış bilmiyorum.

kraken 7.1 kullanıyorum, artı ve eksi yönlerini söyliyeyim.

+ yüksek ses
+ dışardan pek ses vermiyor
+ çok iyi bass
+ çok iyi mikrofon
+ razer synapse yazılımı.

- bir süre takılı kalınca (3-4 saat) kulağını ağrıtıyor. bi 5 10 dk dinlendirmen gerekiyor kulağını.
- kablosuna bir şey deyince (üstündeki tişörtün dahil) kulaklığın sol tarafında o sesi duyuyorsun. (abartılacak seviyede bir ses değil, ama yine de rahatsız ediyor biraz.)

şimdilik aklıma gelenler bunlar.

G430 her bakımdan iyi bi model ama ses seviyesi gerçekten çok düşük, çözümü de yok gibi.Logitech hangi akla hizmet böyle bir şey yapmış bilmiyorum.

bahsettigin ses sanırım kayıttan çalınan ses yani bu arkadaşı ilgilendiren kısım degil hocam.bildigim kadarıyla g430da bu eksik var yani müzik filan dinlerken sesi yetersiz ama kayıt için sesi nasıl,denemedim hiç.

G430 7.1 dolby kıllanıyorum cok saglam mıkrafonu olsun hoparloru olsun efsane. Oyunlarda cok ıyı ses kasılıyor

Benim markaya para verme takıntım olmadığından Logitech der gecerim razer marka olduğu için pahalı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri