Razer Mouse ve ZOWIE Mouse Satılık

aLiemRe

Kayıtlı Üye
Razer DeathAdder 3500 DPI Mouse - Game Mouse

Mouse 2014 Yılında Amerika'dan aldım kutusu yok sadece mouse vardır.
Mouse 1 Yıllıkdır temiz kullanılmıştır kozmetik sorunu yoktur.

Fiyat 50 TL

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZOWIE AM Mouse - Namı Değer SK-SPAWN Mouse'u ,
Detay Linkde bulabilirsiniz = Zowie AM-GS 2300 Dpi Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Mouse kozmetik 10 üzerinden 9'dur ama öyle göze batan bir bozukluk yok 10 numara cillop gibi mouse temiz ürün.

Fiyat 50 TL

Kargo alıcıya aittir.

Mouseların ikisini birden satın alınırsa 90 TL ' ye bırakırım.

Alışveriş şekli : enpara

Ürün Resim

p96kQr.jpg

Razer Deathhadder ilk çıktığından beri sanırım 3-4 yıldır kullanıyorum profesyonel oyunculuk dönemimden kalma :) müthiş performans sağlar tabi güzel bir mouse pad ile.. steelseries S&S gibi.. yani mouse baya ucuz alıcıya hayırlı olsun

bana nedense şekli filan itici geldi :) ama hemen satıldına göre baya iyi mouse

Razer Deathhadder ilk çıktığından beri sanırım 3-4 yıldır kullanıyorum profesyonel oyunculuk dönemimden kalma :) müthiş performans sağlar tabi güzel bir mouse pad ile.. steelseries S&S gibi.. yani mouse baya ucuz alıcıya hayırlı olsun

deathadder çıkalı 8-9 yıl oldu hocam :D 7 yıl önce kullanmıştım. şu an Steelseries kana kullanıyorum çok iyi.

deathadder çıkalı 8-9 yıl oldu hocam :D 7 yıl önce kullanmıştım. şu an Steelseries kana kullanıyorum çok iyi.

valla hatırlamıyorum ilk çıktığı yıl almıştım olabilir :D ama benimki v2ydi.. yani onun ilk çıktığı zaman ama sanırım arasında 1 yıl var ya da yok :D

Dostum ikisine istersen 160-170 tl veririm , çok acil lazım
yada bitanesine 70-75 filan nasıl uygun bulursan

Mouselar satılmıştır arkadaşlar ilgi için teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri