Real Madrid'den Gol Yağmuru :D

JiTeM

Kayıtlı Üye
Real Madrid, Şampiyonlar Ligi A grubu 6. maçında Malmö karşısında mücadeleyi 8-0 önde tamamladı. :D

Beşiktaşın rekoru az kalsın gidiyodu :D Real bile yapamadıysa artık.... :D

Beşiktaşın ulusal anlamdaki ilk ve tek başarısıda bitti

Beşiktaş kurtulamadı gene şu durumdan. 8-0'dan sonra çok net 4-5 tane kaçtı son dakika da direkten döndü , malesef olmadı

burdan tivibu ve türevlerine sesleniyorum bırakında zevkle bi maç izleyek

hangisini alacağımı şaşırdım !

Liverpoolun 8-0 ıyla övünmeyi ne zaman bırakacak acaba bazı arkadaşlar. :) Aslında bu cümlenin başka bir versiyonu var gerdekli falan ama ayıp olur şimdi.

4x4 leri de unutmadı bu ülke ama bizim için önemli değil onun bunun 4 - 6 atması falan. O golleri biz atarsak bizim için önemli..

kimmmse bizim rekorumuzu kıramazzz kimseee :D :D :D :D gider 9 yeriz gerekirse biz bilerek 8 yemiştik :D

Şampiyonlar Ligi'nde 8-0 biten 2 maçta da forma giyen tek isim Alvaro Arbeloa tarihe geçti.
:D adam liverpool daymış ya la o sene :D

ya benitez ?? :D onuda mı unuttunuz :D

https://www.youtube.com/watch?v=c7Eq7TEe3HY

izleyemeyenler için özet :)

edit:

Beşiktaşlılara laf atanlara face de gördüğüm su yazıyı paylasmak istiyorum :)

Cristiano Ronaldo , Galatasaray'ın bu sezon Sampiyonlar liginde attığı golu Malmö'ye karşı 90 dakikada attı.

Son düzenleme:
Liverpoolun 8-0 ıyla övünmeyi ne zaman bırakacak acaba bazı arkadaşlar. :) Aslında bu cümlenin başka bir versiyonu var gerdekli falan ama ayıp olur şimdi.

4x4 leri de unutmadı bu ülke ama bizim için önemli değil onun bunun 4 - 6 atması falan. O golleri biz atarsak bizim için önemli..

4 4 leri unutmadın demek başarılarıda görseniz keşke başarı olunca kafanızı kuma sokun sonra 4 4 müş sanki her yıl avrupada bi ton başarınız var başkasını eleştiriyosunuz şaka gibi.

Bu nasıl bir takım arkadaş geçen senelerdede gs ye 6 tane atmıştı sanırım :)

yav susun o 6 yı hiç unutmam :D 1.50 orandı galiba birde :D iyi para kaldırmıştım :D

4 4 leri unutmadın demek başarılarıda görseniz keşke başarı olunca kafanızı kuma sokun sonra 4 4 müş sanki her yıl avrupada bi ton başarınız var başkasını eleştiriyosunuz şaka gibi.

Hayırdır senin bu atarın ne iş şimdi? Yazdığımı algılayamadın sanırım ibrahim kardeş? Beni ilgilendirmez diyorum onun bunun attığı 4-6 lar.. Sizi 8 - 0 niye bu kadar ilgilendiriyor onu anlayamıyorum ben.. Sen mi attın o 8 taneyi? İngilizmisin sen? Yoksa Türk bir gsli mi?

Gs başarı elde ettiğinde alkışladık tebrik ettik biz Türk takımlarına Avrupada düşman değiliz. He o başarılarda tam olarak bizi ilgilendirmez. Ama bize düşman olanlarada milletin bilmem neyiyle kendi işinizi yapmayın deriz sadece bu.. Sanırım anlatabildim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri