Rec Studios Kanal Şatışı ( 75 Kuruş ) Ref Verilecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
40 gün önce 200 kanal alındı araya benim sağlık sorunlarım girince, bir ayı geçirdiğim için yenden davetiye gönderilmesi gerekti, sağolsun arkadaşı kaç gündür yoruyorum, en küçük sorununuzla bile ilgileneceğinden emin olabilirsiniz. Öyle pek reklamını yapma sevdalısı bir arkadaş da değil onun için burayı keşfedenler mutlaka bi kenara not alsın skype falan ekleyin onaylı kanal alamayacağınız fiyata hem onaylı hem de partnerde kanal almak da artı artısı. Tekrar teşekkürler.

kazanç oranını %70'ten %80'e çıkarmak için kaç kanal bağlamak gerekli, çünkü forumda bir arkadaş rec studios partner kanalı %80 kazançlı olarak satıyordu. eğer o şekil bir uygulama olabilirse toplu kanal da alabilirim

Bu konuda bende pm alabilirmiyim birde tek hesaba kac kanal baglaniyor...

40 gün önce 200 kanal alındı araya benim sağlık sorunlarım girince, bir ayı geçirdiğim için yenden davetiye gönderilmesi gerekti, sağolsun arkadaşı kaç gündür yoruyorum, en küçük sorununuzla bile ilgileneceğinden emin olabilirsiniz. Öyle pek reklamını yapma sevdalısı bir arkadaş da değil onun için burayı keşfedenler mutlaka bi kenara not alsın skype falan ekleyin onaylı kanal alamayacağınız fiyata hem onaylı hem de partnerde kanal almak da artı artısı. Tekrar teşekkürler.

ben teşekkür ederim güzel yorumunuz için ne sıkıntı olursa her zaman burdayim ben :)

---------- Spam Engelliyici 01:24 ---------- Önceki Mesaj 01:24 ----------

Bu konuda bende pm alabilirmiyim birde tek hesaba kac kanal baglaniyor...

Pm attım hocam

yarina memlekete gecıyorum gelince iletişime geciyim sizinle
324

Suan teldeyim senden baya bi kanal alicam sadece 3..5 sorum var 100 kanalim var diyelim 100 kanalda 1dashboarda oluyormu ? Veya 100kanalı 1paypal adresine baglayabilyormuyuz ? Vede odemeleri ne zaman ?.. vede ornek 100kanali 1paypal adresine bagladik diyelim 10tanesi kapandi ve odemesi gelmicek diger kalan 90kanalda toplam 90dolar getirdi bu para direk pp ye gecer dimi ?

---------- Spam Engelliyici 12:03 ---------- Önceki Mesaj 12:01 ----------

Skype : bkrcnivk eklersen hocam teldeyim usteki mesajdada yazmistim kbkma

hocam peki bu rec studiosta tek dashboardta kanal toplayabiliyormuyuz kanallara ödeme yöntemi nasıl oluyor ?

100 adet hazır edince yazarmisin özel mesajdan alıyım
28

100 adet hazır edince yazarmisin özel mesajdan alıyım
28

2 güne hazır olur hocam göndereyim ozaman

---------- Spam Engelliyici 01:07 ---------- Önceki Mesaj 01:07 ----------

Satışınız güncel mi?

2 güne stok olur hazırlarım hocam

---------- Spam Engelliyici 01:08 ---------- Önceki Mesaj 01:07 ----------

bayilik olarak acılırsa butun kanlarl ıtek yerde gorebılırsınız ama her kanal ıcın tek tek dashboard olusturulması lazım paypal banka yada wester uniun odeme yöntemleri

10gune yakındır bekliyorum iptal et dostum benim siparişleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri