0zkan
Platin Üye
Nisan ödemeleri ne zaman kesinleşecek
Şubat kazancı Nisan ödemeleri bugün veya yarın kesinleşir diye bekliyoruz hocam kesin bir bilgi yok şuan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nisan ödemeleri ne zaman kesinleşecek
cok kesinti yapılıyor bu partnerde kesinlesme zamanı ayrı birde gonderirlerken...
yüzde 22 civarı bir kesinti yapıyor sanırım. Tam olarak hesaplamadım da. normalde yüzde 15 olarak seçili kanalım![]()
1 bucuk ay once falan [MENTION=12222]bbs1[/MENTION] e sordugumda 8 ay dolmadan cikarmazlar dedi. Yine de cikma talebinde bulundum noldu ckti mi bilgm ykbu partnerden cıkılsa hemen cıkacagım.
1 bucuk ay once falan [MENTION=12222]bbs1[/MENTION] e sordugumda 8 ay dolmadan cikarmazlar dedi. Yine de cikma talebinde bulundum noldu ckti mi bilgm yk
Hiç kontrol etmedim bu gece kapanan kanallara hircem kesinlesenler icin onu da kontrol ederimbir ay dolunca otomatik cıkılmıyormu acaba.
[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] hocam rec std bütün ödemeleri yaptı mı acaba? bende kesinleşmiş olduğu halde halen gelmemiş ödemeler var
bir ay dolunca otomatik cıkılmıyormu acaba.
Sayın
RECStudios.TV, ağlarından bağlantıyı kaldırma isteğinizi reddetti.
Daha fazla bilgi için lütfen doğrudan RECStudios.TV ile iletişime geçin.
Teşekkür ederiz,
- YouTube Ekibi
malesef 1 telifli kanalı çıkarmak istemiştim reddetmişler
Bilgim yok hocam ama cikarmiyorlae yani sonuc olarakkac gunde donus oldu.
Bilgim yok hocam ama cikarmiyorlae yani sonuc olarak
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.