RecStudios Network

• Kullanıcı bbs1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
[MENTION=12222]bbs1[/MENTION]
domaini transfer mi ediyorsunuz hocam.
boşa düştü domain, şimdi de beyaz sayfa

[MENTION=12222]bbs1[/MENTION]
domaini transfer mi ediyorsunuz hocam.
boşa düştü domain, şimdi de beyaz sayfa

başvuruda sıkıntı var hocam

Hocam domainin ve host firmamla sıkıntı yaşadım domainin süresi bitmiş tekrar aktif edemiyorum ben size özelden başvuru linki göndereyim gün içindede yeni lnki ekleyeceğim konuya

---------- Spam Engelliyici 12:24 ---------- Önceki Mesaj 12:17 ----------

Şimdi konuyada ekledim hocam başvuru linkini oradanda yapabilirsniz.

hocam dün kaydettiğim hesapların hiçbirine davetiye gelmemiş. şimdide çoktaan gelmiş olurdu ?

-Ödemeyi paypal seçtikten sonra 150$ ı geçen kanallarda ödemeyi banka olarak değiştirebilirmiyiz ?
-Ayın son günü de olsa değiştirdikten sonra paramız bankaya gelir mi ?
-Birde banka için 150$ kesintiyle mi, dashboard'da ki miktar 150 ye ulaşınca mı ödeme alıyoruz?
Son olarak da toplu bi şekilde kanal bağlarsak kesinti oranında azalma yapıyomusunuz? Örn:20-30-40 kanal...

hocam pm de göndermiştim tireli linki olan 2 hesabı. onlarada gönderebilir misiniz size zahmet
Tamamdır bakıyorum hemen.
-Ödemeyi paypal seçtikten sonra 150$ ı geçen kanallarda ödemeyi banka olarak değiştirebilirmiyiz ?
-Ayın son günü de olsa değiştirdikten sonra paramız bankaya gelir mi ?
-Birde banka için 150$ kesintiyle mi, dashboard'da ki miktar 150 ye ulaşınca mı ödeme alıyoruz?
Son olarak da toplu bi şekilde kanal bağlarsak kesinti oranında azalma yapıyomusunuz? Örn:20-30-40 kanal...

-Hocam ödemeler kesinleşmeden değiştirip bankaya alabilirsiniz,bunun için kesinti oldukdan sonra 150 dolar olması lazım
-Toplu kanal bağlama durmuna gelirsek hocam zaten suan en üst seviye yüzde 85,Kanal bağlarken %80 şeklinde bağlıyoruz 100 izlenimi gecerseniz yüzde 85 olarak değiştiriyoruz üst sınır yüzde 85 daha fazlası olmuyor malesef.

Tamamdır bakıyorum hemen.

-Hocam ödemeler kesinleşmeden değiştirip bankaya alabilirsiniz,bunun için kesinti oldukdan sonra 150 dolar olması lazım
-Toplu kanal bağlama durmuna gelirsek hocam zaten suan en üst seviye yüzde 85,Kanal bağlarken %80 şeklinde bağlıyoruz 100 izlenimi gecerseniz yüzde 85 olarak değiştiriyoruz üst sınır yüzde 85 daha fazlası olmuyor malesef.

Tamamdır sağolun hocam, life ve quiz den kapanan kanallarımın parasını alıyoruz, sizde kapanan kanalların ödemesini yapacaklarını söylediler dediniz ya, eğer bununla ilgili kesin bişeyler söylerseniz henüz partnere bağlanmayı bekleyen kanallarımı size bağlayacam hocam

Tamamdır sağolun hocam, life ve quiz den kapanan kanallarımın parasını alıyoruz, sizde kapanan kanalların ödemesini yapacaklarını söylediler dediniz ya, eğer bununla ilgili kesin bişeyler söylerseniz henüz partnere bağlanmayı bekleyen kanallarımı size bağlayacam hocam

Hocam bize ödeyeceklerini söylediler ve ödedikleri kanallarda var ama.Ben her ne kadar size ödeyecekler desemde onların yalancısı olurum bu ayın 7-10 arası ödeme yapacaklar o zaman tekrar bi inceleriz hocam ödemeleri kapanan kanallar ne olmuş bi bakalım ona göre ben size haber veririm bi kaç gün daha bekleyin isterseniz.

Son düzenleme:
Hocam bize ödeyeceklerini söylediler.Ben her ne kadar size ödeyecekler desemde onların yalancısı olurum bu ayın 7-10 arası ödeme yapacaklar o zaman tekrar bi inceleriz hocam ödemeleri kapanan kanallar ne olmuş bi bakalım ona göre ben size haber veririm bi kaç gün daha bekleyin isterseniz.

Tamamdır hocam konunun altına belirtirsiniz

Dün akşam ve bu akşam başvuru yapan kanallara davetler gönderildi.

pm attım hocam.
- li link vardı dün göndermiştim ama görmemiş olabilirsiniz. yeniden gönderdim şimdi

[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] hocam bir başvuru yaptım. Bol kazançlar hepimize.

bir soru takıldı aklıma. 3.taraf eşleşeni alıyorum kanallarımda, partnerlerin buna bir faydası oluyor mu? Ne ölçüde çözebiliyor

[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] hocam bir başvuru yaptım. Bol kazançlar hepimize.

bir soru takıldı aklıma. 3.taraf eşleşeni alıyorum kanallarımda, partnerlerin buna bir faydası oluyor mu? Ne ölçüde çözebiliyor

Sağolun hayırlı olsun, eşleşen veren videolara partnerin bi faydası olmaz hocam normal kanallarda geçerli olan kurullar partner kanallardada geçerli.

Sağolun hayırlı olsun, eşleşen veren videolara partnerin bi faydası olmaz hocam normal kanallarda geçerli olan kurullar partner kanallardada geçerli.
[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] Hocam davetiye geldi, kabul ettim. http://ucms.recstudios.tv/signup/index.cfm kısmından channel owner'ı seçiyorum. channel name'e de başvurduğum (ortasında tire işaretli kanalım, yeni isim girilmedi) kanal adımı yazıyorum tabi ki sadece ismini; orada belirttiği gibi. Ancak bilinmeyen kanal uyarısı alıyorum.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri