Recstudios ocak kazancı mart ödemeleri

• Kullanıcı bbs1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
Bunların zoominle bir alakası varmı? Bana gelen ödemelerden birsinde zoomin yazıyor..

Zoominin yazılımı kullanıyolar hocam kendi paypallarına gecene kadar ilk 3 ay ödemeyi zoominin paypaldan jaap yaptı.ödemelerde zoomin yazması normal

Dear all,****

*

We have sorted out the PayPal account issue and the money is on its way to the account. So we're happy to announce that pay out is now imminent.****

*

Many thanks for your patience!****

*

Gert Jan

Böyle bişey var transleytten çevirdim tam anlayamadim ama halledecez diyorlar sanirim

---------- Spam Engelliyici 23:22 ---------- Önceki Mesaj 23:19 ----------

Bi de bu var :S

Dear all,

*

We are suffering a slight delay with our PayPal payments because the new US PayPal account needs another Account Verification step before we can transfer money from our bank account into our PayPal account.

We will be supplying PayPal with the requested documents today so this should be resolved very quickly, after which we will transfer money into the PayPal account and pay all of you!

All other payments (Bank and Western Union) are not affected.

NOTE: Switching payment method will not result in a quicker payment first of all because we will sort this PayPal issue out in a matter of hours and second of all because it will only take effect from the next payment round onwards.

*

Please bear with us just a little while longer.

*

Best,

*

Gert Jan

Kazancını banka odemesi olarak bekleyen arkadaşlar acilen bankalariyla gorussunler. Ödemeleri Euro olarak gondermisler. Bostan yere beklemesin paranız. Bu öğlen enparaya alındı odeme

Ziiraat bankası Dolar hesabına euro olarak ödeme yaptıkları için döviz farklılığından dolayı para geri iade olmuş,benimki gibi sorun yaşayanlar varsa bana pm atabilirler,euro hesabı olarak değiştirseniz bile para önümüzdeki aya sarkar 2 aylık toplu para gelir nisan ödemelerinde.

Ziiraat bankası Dolar hesabına euro olarak ödeme yaptıkları için döviz farklılığından dolayı para geri iade olmuş,benimki gibi sorun yaşayanlar varsa bana pm atabilirler,euro hesabı olarak değiştirseniz bile para önümüzdeki aya sarkar 2 aylık toplu para gelir nisan ödemelerinde.

Kanala kapanınca eskisinide yapmıyorlar bunu biliyorsunuzdur umarım:)

Kanala kapanınca eskisinide yapmıyorlar bunu biliyorsunuzdur umarım:)

Kesinleştikden sonra açık veya kapalı olması sorun değil hocam 3 aydır bu konu hakkında herhangi bi şikayet almadım.hatta hubumdada bi kaç kanal bu şekilde ödeme aldı.

Kesinleştikden sonra açık veya kapalı olması sorun değil hocam 3 aydır bu konu hakkında herhangi bi şikayet almadım.hatta hubumdada bi kaç kanal bu şekilde ödeme aldı.

onu demiyorum, diyelimki kesinleşti ödeme geri gitti dimi bu ayda kanal kapandı eski ödemeyide göndermiyorlar

Hocam bu söyledğiniz şey cok düşük bi ihtimal ödeme kesinleşecek para gönderilecek sonra iptal olup geri gidecek ve o sırada kanal kapanacak komple bloke olacak siz böyle bi durum mu yaşadınız :)

Hocam bu söyledğiniz şey cok düşük bi ihtimal ödeme kesinleşecek para gönderilecek sonra iptal olup geri gidecek ve o sırada kanal kapanacak komple bloke olacak siz böyle bi durum mu yaşadınız :)

şöyle diyeyim yaşadım ama şöyle, ödeme kesinleşti 300 dolar, ama paypalda harfi yanlış girmişim ödenmedi, öbür ay kanal kapandı o iki ödemede gelmedi:)

şöyle diyeyim yaşadım ama şöyle, ödeme kesinleşti 300 dolar, ama paypalda harfi yanlış girmişim ödenmedi, öbür ay kanal kapandı o iki ödemede gelmedi:)

bende öyle bi durum yaşadım hocam yanlış girdiğim paypalı gmailden aldım boşta idi,sonra o gmaili paypala tanııtım 4-5 dk sonra para paypala düştü siz bu yöntemi denediniz mi?

paypal tarafından geçen ay iade bloke olup edilen parayı alamdım ben de :D dashboardda ödendi yazıyor bide :D aynı kanalı bu ay da Euro olarak göndermiş akıllılar, o da iade olacak o da yanacak tabi. Tabiii Enpara yutar mı bu numarayı hemen aradılar, Euro gelmiş bekletiyoruz hemen euro hesabı açalım mı dediler, gonderir mi enpara o parayı geriye :D

Arkadaşlar bu partnere kanal bağlıyoruz ama hiç duymadım adam gibi ödeme alan varmıdır adam gibi bloke koymadan ödeme alan

Arkadaşlar bu partnere kanal bağlıyoruz ama hiç duymadım adam gibi ödeme alan varmıdır adam gibi bloke koymadan ödeme alan

Kanalın acık olamsı lazım ödeme almak için kapanırsa (telif spam vs) bloke kaçınılmaz.ödeme almak için tek şart kanalın açık olması

---------- Spam Engelliyici 17:27 ---------- Önceki Mesaj 17:22 ----------

Hocam o yanlış girdiğiniz paypala ödeme gönderilmiştir suan askıda duruyodur para o maili gmailden alın paypala tanıtın,4-5 dk içinde para düşer paypaınıza aynı durumu bende yaşadım.

Kanalın acık olamsı lazım ödeme almak için kapanırsa (telif spam vs) bloke kaçınılmaz.ödeme almak için tek şart kanalın açık olması

---------- Spam Engelliyici 17:27 ---------- Önceki Mesaj 17:22 ----------

Hocam o yanlış girdiğiniz paypala ödeme gönderilmiştir suan askıda duruyodur para o maili gmailden alın paypala tanıtın,4-5 dk içinde para düşer paypaınıza aynı durumu bende yaşadım.

Kesinleştikten sonra kapanma yaşarsak hocam yinede sıkıntı çıkarmı

paypal tarafından geçen ay iade bloke olup edilen parayı alamdım ben de :D dashboardda ödendi yazıyor bide :D aynı kanalı bu ay da Euro olarak göndermiş akıllılar, o da iade olacak o da yanacak tabi. Tabiii Enpara yutar mı bu numarayı hemen aradılar, Euro gelmiş bekletiyoruz hemen euro hesabı açalım mı dediler, gonderir mi enpara o parayı geriye :D

euro hesabı açıksa direk mi geçiyor açalım hemen ona göre :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri