Recstudıos ödemelerin geçikmesi

• Kullanıcı bbs1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri

bbs1

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,
Normalde ayın 7 sinde yapılması gereken ödemeler henüz yapılmadı.Paypaldan kaynaklı bi sorun nedeni ile ödemeler geçikmiş gerekli belgeler paypala gönderilmiş onaylanması bekliyormuş en kısa sürede paypal ödemeleri yapılacakmış.Banka ve western union ödemelerinde herhangi bir geçikme olmayacak belirtildiği tarihde yapılacakmış bilginize..

Yani bugünde ödemeler yapılmaycak gibi ama bekleyelim hayırlası.. :)

hani yapılacaktı bugün, dün öyle diyodun. :D

Hocam hergün başka bişey diyolar :) zaten bugüne kadar rec hiç kendi paypalından ödeme yapmadı onunla ilgili bi sorun herhalde artık kendi paypalarından ödeme yapmak istiyolar hesaplarının onaylanmasını bekliyolar.Ama yine bu ayda jaap ın paypalından ödemeler gelirse şaşırmamak lazım belli olmaz bunlara :)

Hocam hergün başka bişey diyolar :) zaten bugüne kadar rec hiç kendi paypalından ödeme yapmadı onunla ilgili bi sorun herhalde artık kendi paypalarından ödeme yapmak istiyolar hesaplarının onaylanmasını bekliyolar.Ama yine bu ayda jaap ın paypalından ödemeler gelirse şaşırmamak lazım belli olmaz bunlara :)

Ödemeler başladı ,2 ödeme de geldi ama, paypal bloke koymuş nasıl çözecegiz..

evet banada geldi ödemeler..

edit: ben bloke gibi bi ibare görmedim nerede yazıyor?

Bloke yazısını ben göremedim bende sorun yok mebla çok düşük 3,70$ olduğu için olabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri