RecStudios.Tv güvenilir mi?

• Kullanıcı Şîyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

Şîyar

Yasaklanmış
Merhabalar, özgün kanal üretme - destekleme gibi bir projem var. bu kanallardan da kazanabilmek için RecStudios.Tv hub aldım. Aşağıda ki mesajı görünce tereddütte kaldım. Şimdi ben bu kanalları bağlarsam yarın sıkıntılar yaşarmıyım? hadi diyelim oldu parayı yediler, peki kanalları sistemden geri çekebilirmiyim? bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var.

Neden Gizza ile çalışmadığımı sorabilirsiniz, onu da peşinen belirteyim, Gönlüm Gizza ile çalışmakta ama olmadı görüşmem sonuçsuz kaldı.

Zoomin RecStudios adı altında bir keriz silkeleme operasyonu daha yapacak anlaşılan. RecStudios en az üç ay kapanan, telifli, topluluklu her şeyi ödeyecek. Ondan sonra da vurgunu yapacak.

Merhabalar, özgün kanal üretme - destekleme gibi bir projem var. bu kanallardan da kazanabilmek için RecStudios.Tv hub aldım. Aşağıda ki mesajı görünce tereddütte kaldım. Şimdi ben bu kanalları bağlarsam yarın sıkıntılar yaşarmıyım? hadi diyelim oldu parayı yediler, peki kanalları sistemden geri çekebilirmiyim? bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var.

Neden Gizza ile çalışmadığımı sorabilirsiniz, onu da peşinen belirteyim, Gönlüm Gizza ile çalışmakta ama olmadı görüşmem sonuçsuz kaldı.
Hocam detaya girmeyeceğim fakat özgün projeler için REC doğru bir tercih olmayacaktır. Eğer özgün çalışacak olsam direk Adsense çalışırım en kötü quiz olur. Gerisi macera olur.

Aynen hocam arkadaş haklı. Rec ve bu adı altında olan partnerler genelde spam için uygundur. Sizin için en iyi tercih quiz olacaktır

partner hikaye, adsense şahane. Fantaziye gerek yok hocam adsense iyidir.

Adsense hesabımı "Geçersiz etkinlik" iddiası ile askıya aldı ve 40 güne yakın bir zamandir itirazimi degerlendirmedi. bu nedenle hub alabilecegim saglam bir sistem lazım. Tabiki tahmin etiğiniz gibi firmalarda hub almak kolay iş değildir. Yoksa bende adsensenin can oldugunu biliyorum

Recstudiosa güven olmaz. size tavsiyem projenizi ingilizce yazıp. bulunan tüm networklere mail atmanız. projem var bunu değerlendirmek istiyorum. Yani Sub-Network başvurusu yapın.

yaptım hocam, çogu cevap bile vermedi.
Recstudio ise skype sayeside görüşüp alabildim.

Önemli olan bunlar sorun cıkarırsa, kanalımı partnerlikten cıkarabiiyormuyum?

Recstudiosa güven olmaz. size tavsiyem projenizi ingilizce yazıp. bulunan tüm networklere mail atmanız. projem var bunu değerlendirmek istiyorum. Yani Sub-Network başvurusu yapın.

Sizin isteklerinizi hicbir network sirketi karsilamaz malesef hocam.

yaptım hocam, çogu cevap bile vermedi.
Recstudio ise skype sayeside görüşüp alabildim.

Önemli olan bunlar sorun cıkarırsa, kanalımı partnerlikten cıkarabiiyormuyum?
REC zora koşmadan her isteyene HUB dağıtıyor zaten. Kanal çıkarmak için çok ter dökersin çıkarabileceğinide düşünmüyorum. Özgün işi adsensedir hocam.

Rec den 3 aydır ödeme alıyorum kanalı bagladıktan 2 ay sonra ödemeler gelmeye başlıyor kapanan kanal ödemesi yapmıyorlar reclik alırsan kesinti %15 kadar iniyor davetler 1 gun sonra geliyor paypal odemesi mevcut wm yok boş kaldıkça quiz olmassa diye farklı partner olarak kullanıyorum 1 ,2 telifle atılmıyor nedendir bilmem aynı video içerik quiz de kapanirken rec te kapanma yasamiyorum

Son düzenleme:
Rec den 3 aydır ödeme alıyorum kanalı bagladıktan 2 ay sonra ödemeler gelmeye başlıyor kapanan kanal ödemesi yapmıyorlar reclik alırsan kesinti %15 kadar iniyor davetler 1 gun sonra geliyor paypal odemesi mevcut wm yok boş kaldıkça quiz olmassa diye farklı partner olarak kullanıyorum 1 ,2 teklifle atılmıyor nedendir bilmem aynı video içerik quiz de kapanirken rec te kapanma yasamiyorum

telif diycektin sanırım :rolleyes:

İsteğim nedir?
Şuan Recstudio nun bana vermiş oldugu bir hubluk paneli gibi bir panel. Hangi kanalım-partner ne kadar izlenme almış. İstatistik olmasa da hadi neyse derim, eklediğim bütün kanalların hubluk panelimde görmek istiyorum.

İstediğimde bir kanalı sistemden çıkarabilmek,

Taslak olarak istediğim şey bunlardır. Siz ise bana referans kodu ile işe başlamamı sundunuz.

Sizin isteklerinizi hicbir network sirketi karsilamaz malesef hocam.

bana mı öyle denk geliyor nedir anlamadım ama rece baglı bi kanalım gidince,aynı anda 8-10 kanal daha kapanıyor :D geçenlerde bi kanal spamdan gitti,o gidince arkasından 10 kanal filan daha gitti.sonra başka bi gün bi kanal kapandı yine spamdan,ardından 30-40 kanal daha gitti.rece yeni bagladıgım,henüz içine video dahi atmadıgım bi sürü kanal vardı içinde.ve bu 4.kez başıma geliyor.başka partnerde yaşamadım bunu,sadece rec kanallarda oluyor nedense...

bana mı öyle denk geliyor nedir anlamadım ama rece baglı bi kanalım gidince,aynı anda 8-10 kanal daha kapanıyor :D geçenlerde bi kanal spamdan gitti,o gidince arkasından 10 kanal filan daha gitti.sonra başka bi gün bi kanal kapandı yine spamdan,ardından 30-40 kanal daha gitti.rece yeni bagladıgım,henüz içine video dahi atmadıgım bi sürü kanal vardı içinde.ve bu 4.kez başıma geliyor.başka partnerde yaşamadım bunu,sadece rec kanallarda oluyor nedense...
tesadüftür hocam daha önce hiç başıma gelmedi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri