Ödemeler kesinleşti. Herkese hayırlı olsun.
Hayırlı olsun , darısı başımıza ( MN ).
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ödemeler kesinleşti. Herkese hayırlı olsun.
benimkilerde sorun yok
Madem kanal kapanınca ödemesin " riskini alıyorsunuz. Mn'ye taşıyın abi tüm kanalları. Kanalım kapanmadığı sürece hep ödememi yapmıştı.
blokesi kalkan var mı?
Arkadaşlar benim kanalda sorun olmadığı halde bloklamışlar. Bende sağlam bir mesaj attım, siz yolunuza ben yoluma diye. Parası bloklanan arkadaşlarda bu mesajı gönderirlerse daha etkili olur. Bunlar bizi tam inek yerine koydular, sağıyorlar. Artık yeter.
...
My earnings are blocked. Please Unlink me from RecStudion. My May earnings are blocked but my channel is crystal clear, not thing is wrong with my channel. Not just mine, today i heard from many same as my problem. It has been like 5 months working with you, i am fed with you. You are modern thieves. Every single month, i have issues with you. I will not let you to take my money. Why do not you just change your name as "Thieves". From now on, i cannot trust you. I am gonna find my own way.
iyi aksamlar, recstudios ile gorusup kanalinizdaki blokeyi kaldirttik, dashboarddan kontrol edebilirsiniz.
iyi aksamlar, recstudios ile gorusup kanalinizdaki blokeyi kaldirttik, dashboarddan kontrol edebilirsiniz.
nası yaptınız
Kanal sorunsuz bir kanaldi ve daha once de defalarca odeme aldi, herhangi bir izlenim yada tik hilesi yoktu, bunu belirttik odemedeki blokeyi kaldirmalarini talep ettik. Olumlu donus yaptilar ve blokeyi kaldirdilar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.