"Reddedildi" nin Önüne Geçmek

• Kullanıcı jesuslols
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

jesuslols

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar videolarım 30-40 k izlendikten sonra kesin reddedildi durumuna düşüyor video beğenileri 50 like 5 unlike gibi gelen mesajda kullanıcıyı yanıltıyormuşum öyle bir olay olsa 50 kişi beğenmez gibi geliyor ne yapmam gerek bu durumu aşmam için, önerisi olanlar teşekkürler.

Son düzenleme:
youtube itiraz etmekten başka bişey yapamazsın oda kesin olumsuz sonuçlanır.

aslında bu reddedildi olanlarda bilhassa uygunsuz içerik diyenler varsa çoğu flag bunların yt de anlıyamadığım bi algoritma var bazen flagtan kapatıolar kanalı bazen ise bu şekil flag atılan videoyu kaldırıolar ... benim görüşümce flag bu

Arkadaşlar videomları 30-40 k izlendikten sonra kesin reddedildi durumuna düşüyor video beğenileri 50 like 5 unlike gibi gelen mesajda kullanıcıyı yanıltıyormuşum öyle bir olay olsa 50 kişi beğenmez gibi geliyor ne yapmam gerek bu durumu aşmam için önerisi olanlar teşekkürler.

Videonun ne olduğunu bilmiyorum ama çok fazla bildirim alıyorsan olabilir. yani videonu şikayet ediyorlarsa benim aklıma bu geliyor. Bu durumda yapabileceğin bir şey yok ne yazıkki, youtubeye mail atabilirsin belki, böyle bir şey yok gibisinden. Lakin kendi videon, orjinal videon olmadığını varsayıyorum yapabileceğin bir şey yok

He videonun içinde, reklam tıkla, yok şunu yap açılır tarzında bir cümle varsa, o şikayet edenlerden biride benimdir :)

benim böyle bir videom var özgün
kesinlikle uygunsuz falan değil bir çok youtube mailine mesaj attım ama otomatik cevap harici dönüş olmadı.
silmek te istemiyorum videoyu.
kim niye flaglar bilmiyorum.
özgün oyun videosu.
3-4 haftadır reddedildi şeklinde bekliyor.

bu reddedildinin 2 sebebi olabilir.

Ya aynı video başkasında topluluk yedi. Yada gerçek topluluk yedi video ama her video kanal ayarlarına yansımıyor. Çünkü reddedildi topluluk.

telifli içerikten kaynaklanıyor.. topluluk yencek bi durumu olmayan videolarda da oluyor çünkü

önüne felan geçemezsiniz arkadaşlar bildiğiniz sahte f.. yiyosunuz işte ben sürekli karşılaşıyorum bu durumla hala yt atıyo bilmem ne diyolar anlamıyorum herkes duruyo ben gidiyom demekki yt bana taktı kafayı hey Allahım :D

458k izlenimli videoya çektiler reddedildiyi ben nerelere gidem :)
İtiraz ettim ama bir dönüş olmadı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri