Reddedildi (yeniden yüklemeye izin verildi) bu nasıl bir hatadır böyle

• Kullanıcı hommate01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

hommate01

Kayıtlı Üye
Reddedildi (yeniden yüklemeye izin verildi)

arkadaşlar bu aralar çok sık sorun yaşıyorum video kanalımda 4 gündür duruyodu iyide izlenim geldi şimdi baktım böyle bir uyarı var forumda aradım bulamadım bu nasıl bir hatadır ya :(

uygunsuz içerikten farklı bir sorun sanırım

yok bu farklı bişey anlamadım ya uygunsuz bir içerik felanda değil ne güzel gidiyodu neyse yeniden yüklicez yapacak bişey yok

eğer render almadan başka kanaldan kopyalayıp direk kendi kanalınıza attıysanız ve aldığınız kanalın o videosuna telif geldiyse otomatik olarak sizdeki video da kaldırılıyor. Muhtemelen yt to yt yaptınız.

eğer render almadan başka kanaldan kopyalayıp direk kendi kanalınıza attıysanız ve aldığınız kanalın o videosuna telif geldiyse otomatik olarak sizdeki video da kaldırılıyor. Muhtemelen yt to yt yaptınız.

Hayr hocam yt yo yt yapmam ilk yukleyrn bm olurum hatta

Reddedildi (yeniden yüklemeye izin verildi)

arkadaşlar bu aralar çok sık sorun yaşıyorum video kanalımda 4 gündür duruyodu iyide izlenim geldi şimdi baktım böyle bir uyarı var forumda aradım bulamadım bu nasıl bir hatadır ya :(

Gece 10 videoma geldi.

Aynn bana da geldi az once. Videoyu sildim videonun kazanclari yansir mi?

Sıfırdan render yapmanız lazım butür videoları.
Atarken bile bunu söyleyebilir.

Bende yeni aldim bu uyariyi kimsenin fikri yok galiba

Aynı uyarıyı bende daha yrni aldım bir fikri olan varmı arkadaşlar

---------- Spam Engelliyici 12:25 ---------- Önceki Mesaj 12:13 ----------

Youtube de yardım konularında şöyle birşey var acaba bunumu demek istedi.?

Reddedildi (yinelenen yükleme) iletisi

Bu ileti, yüklediğiniz videonun sisteminizde zaten bulunduğunu ifade eder.

Aynı videoyu tekrar yüklemek istiyorsanız yalnızca dosya adının değiştirilmesinin, reddetme iletisinin gösterilmesini engellemeyeceğini unutmayın.

Lütfen bunun yerine videoyu yeniden düzenlemeyi deneyin. Örneğin, video uzunluğunun değiştirilmesi (örn. video düzenleme yazılımını kullanarak fazladan kare ekleme) veya sıkıştırma, videonun yüklenmesine izin verecektir.

benim aralıkta actıgım kanaldaki iyi izlenen videomada boyle bir uyarı geldi reddedildi yeniden yuklemeye izin verildi buda yeni guncelleme ile alakalımı acaba ben yt to yt yapmıstım. kanalda uyarı ihtar vs yok.

bende bazı iyi izlenimli videolarımda gördüm bunu. bakalım tünelin ucu nereye çıkacak.

Kanalımda 8 aydır duran iyi izlenimli bir videoya geldi.Kendim renderlamıştım.

banada bugün geldi bu lanet şey ya ne kdar saçma madem reddediyosun niye bikere daha yükelmeye izin veriyonki :D Bide hep çok izlenen videolarım gidiyo bu aralar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri