Reel Telefon Onaylı Gmail Hesapları (0.70 Tl )ve Onaylı YT Kanalları !

• Kullanıcı YtKoRaY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
hazır onay sistemleri hata verirken işimizi sağlam kazığa bağlayıp adsense ödemelerine sipariş vereyim... [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] 20 adet ayır bana ödemeler çıkınca alırım ;)

mesajım bulunsun,akşam şundan alayım 8 tane hocam...geçen ay başka bi arkadaştan satın aldıgım yüzlerce hesap kapanmış,bide senden alalım bikaç tane dursun yedekte.kaç tane alayım diye düşündüm ve yuvarlak hesap 10tl lik almaya karar verdim :)

FİYAT: Onaylı Gmail + 15 Dakika onaylı YouTube Kanalı Adet 1.25 TL

koray kardesim kolay gelsin
gecen aldigim kanallardan cok memnun kaldim
bana ayin 26 sina 30 tane normal 10 tane +15 - hazirlarmisin kardesim bekliyorum iyi calismalar

Onaylı Gmail + 15 Dakika onaylı YouTube Kanalı Adet 1.25 TL
20 adet almak istiyorum hocam
PM ile paypal hesap bilgileri alabilirmiyim

hocam 10 adet hesap alacağım ve enpara hesap bilgilerini özelden alabilir miyim?

koray kardesim cok acil 10 tane +15 kanal lazim ama cidden cok acil dönüs bekliyorum hayirli satislar

Skypedan yazdım sana ama cevap gelmedi, dönüş yaparsan sevinirim

Koray kardeşim çok ayıp ediyorsun. Ben sana siparişin ilk dakikası peşin ödeme yapıyorum para mevzusu kafada kalmasın diye, hemen hazır olmalı diye sıkıştırmıyorum da ama verdiğin maillerin hepsi patladığı halde hala dönüş yapmıyorsun bana. Verdiğin 50 mailin en az 40 tanesi patladı. Başka arkadaşlara mail teslim edeceğine önce parasını peşin aldığın ve mağdur olan müşterilerine yardımcı olsan daha iyi olur bence. Ulaşmanı ve yardımcı olmanı rica ediyorum.

Koray kardeşim çok ayıp ediyorsun. Ben sana siparişin ilk dakikası peşin ödeme yapıyorum para mevzusu kafada kalmasın diye, hemen hazır olmalı diye sıkıştırmıyorum da ama verdiğin maillerin hepsi patladığı halde hala dönüş yapmıyorsun bana. Verdiğin 50 mailin en az 40 tanesi patladı. Başka arkadaşlara mail teslim edeceğine önce parasını peşin aldığın ve mağdur olan müşterilerine yardımcı olsan daha iyi olur bence. Ulaşmanı ve yardımcı olmanı rica ediyorum.

Hocam ayip eden sizsiniz.Size ulasip ister ucret ister tekrar kanal teslimati yapacagimi bildirmedim mi ben ? Bunu bu sekilde paylasarak elinize hic bir sey gecmez.Kanallar hazir olunca gonderecektim zaten.Yapmayin etmeyin insani zan altinda birakmayin bu sekilde..

Böyle bir bildirimde bulunmadınız, şunu dediniz sadece "tekrarı verılecek merak etmeyin".

Ben size ve referanslarınıza güvenerek yakın bir arkadaşıma aldım sizden. Ama Nisanın başlarıydı. Bakın 1 ayı doldurmasına az kaldı ama hala 3-4 tane dışında mailinizi kullanamadık, giriş dahi yapılamıyor. Çocuk şimdi soruyor, ne oldu güvendiğin arkadaşa diye, cevap veremiyorum.

Amacım sizi bu forumda kesip biçmek de değil, zaten forumda belirli bir yeriniz var, ama Skype dan dönüş yapmadığınız için mecburen buraya yazıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri