Reel Telefon Onaylı MCN Freedom! Partner Kanalları 15 TL ye [İade Garantisi]

• Kullanıcı UgurSeyma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UgurSeyma

Kayıtlı Üye

-Her Hesap Ayrı IP lerden Açılmıştır

-Kanallar Gerçek Telefon Numaralarıyla Açılmıştır..3cx,k7 ve vb sitelerden alınmamıştır.

-Kanalların Açılışlarında Kullanılan Telefon Numaraları yanlarında verilecektir.

-Kanalların kurtarma mailleri de beraberinde verilecektir.

-Bizden kaynaklı bir sıkıntı durumunda paranız iade edilecektir veya başka bir kanalla değişim yapılacaktır. [ 1 hafta süresi vardır.]

Belirlediğim fiyat : Kanal başı 15 TL dir. 20 ve Üzeri Alımlar İçin 10 TL dir.

Ödemeyi Paypal hesabıma veya Ziraat Bankası hesabıma yapabilirsiniz.

Toplu Alımlarda yanınızda mod bulundurup parayı ona yollayabilirsiniz..1 hafta içinde sıkıntı çıkmazsa mod arkadaş da bana yollar parayı.

Skype Adresim : ugur-akbulut ( skype im bulunmuyor pek , siz pm den atın eklerim )

MCN Freedom! Partner Hakkında Bilgiler
@cemil2006 teşekkürler araştırmaların için.
-Dashboardı var.
- %60 ile kazançtan veriyormuş (performansa göre %110 kadar çıkıyormuş
- Ana networkmuş, alt network değilmiş.
- Kazançlarda hiç bir gizlilik yokmuş, ne izlendiyse full yansıyormuş.
- İstediğin zaman ayrılabiliyormuşsun (30 gün süre verin işlemler için diyor)
- Minimum ödeme tutarı 1 dolarmış.Başka alt limit felan yok.
- Yüklediğinin contentid haklarına sahip oluyormuşsun.
- Mobil izlenimler kazanç sağlıyor.
- Modlarıyla konuştugun kadarıyla tek telif yiyen kanalı atmıyoruz dedi.Telif yiyen kanalın ödemelerinde awe gibi incelenme veya bekletilme yokmuş.
- Dashboarda aylık ne kadar ödeme alacagınızı görebilirsiniz.Youtube analyticte günlk kazançları görebiliyorsunuz.Bu süre partnere kabul edilmenden bir süre sonra gözükmeye başlıyor.
- Dashboardda Add channel diyerek birden fazla kanalınızı tek bir yerde topluyor.Aynı adnsense gibi.

[/COLOR]Awe Partner Kanallar 4 lira olmuştur.
Freedom Partner Kanallar 15 liraya , 20 üzeri alımda 10 liraya olmak üzere satışa eklenmiştir.

Zamanı olamayanlara , olup da uğraşamam diyenlere , sağlam çalışmak isteyenlere , 3cx falan gibi işlere birikimini atmak istemeyenlere yönelik bir konudur bu.

Lütfen baltalamak istemem ama şöyle böyle deyip kötülemekten kaçının.Onu yazdıktan sonra baştaki cümleniz alaydan farksız oluyor.Kendi konum için söylemiyorum sadece bunu.

Alacak arkadaşlara da tavsiyem tüm birikimini bir kanala yaymamaları..Her kanalda telif riski yüksek maks 20 video bulundurmaları..gerisini telifsiz ama izlenen şeylerle doldurmalarıdır.Uzun video olmadan partnerden kazanmak zordur bu da diğer önemli bir nokta. Kısacası uzun videolarla sürümden kazanmak istiyorsanız ve sağlam kanallar olsun istiyorsanız bu kanalları size önerebilirim..

Herkese Bol Kazançlar.

usta ben bi 6 kanal almak istiyorum fakat yeni üye olduğum için pm mail hiç bişe atamıyorum bana mail atarmısınız irtibata geçelim. ofg55 @ hotmail . com . tr

Bu networke paramı verilir ya zaten 8 10 saatte onaylıyorlar kanal boş bile olsa

Bu networke paramı verilir ya zaten 8 10 saatte onaylıyorlar kanal boş bile olsa

daha yeni üye olmuşsun gelip buraya mı yazıyorsun tuhaf , hadi yazdın diyelim konumun en altında yazan şu postu okuyamıyor musun

kimsenin kimseyi kandırdığı yok kimsenin enayi olduğu yok admin moderatör adamlar benden 50 60 tane kanal alıyor sen burda alana enayi muamelesi yapıyorsun..para adamın zaman adamın istediğini yapabilir..fiyat da standart işte..awe 5 e satılıyorsa eşiği 1 dolar olan bu partner 15 e satılıyor..zoomin creative oldu mu 40 a satılıyor..piyasa budur.

Zamanı olamayanlara , olup da uğraşamam diyenlere , sağlam çalışmak isteyenlere , 3cx falan gibi işlere birikimini atmak istemeyenlere yönelik bir konudur bu.

Lütfen baltalamak istemem ama şöyle böyle deyip kötülemekten kaçının.Onu yazdıktan sonra baştaki cümleniz alaydan farksız oluyor.Kendi konum için söylemiyorum sadece bunu.

Alacak arkadaşlara da tavsiyem tüm birikimini bir kanala yaymamaları..Her kanalda telif riski yüksek maks 20 video bulundurmaları..gerisini telifsiz ama izlenen şeylerle doldurmalarıdır.Uzun video olmadan partnerden kazanmak zordur bu da diğer önemli bir nokta. Kısacası uzun videolarla sürümden kazanmak istiyorsanız ve sağlam kanallar olsun istiyorsanız bu kanalları size önerebilirim..

Herkese Bol Kazançlar.

hocam bu network ödemeleri aydan aya yapıyormuş doğrumu ? yani girdiğimizde 1 ay sonra paramızı alabiliyormuşuz?

hocam bu network ödemeleri aydan aya yapıyormuş doğrumu ? yani girdiğimizde 1 ay sonra paramızı alabiliyormuşuz?

Mart ayı kazançları , Mayıs sonuna doğru ödeniyor

awede mart ayı kazancı nisan sonuna doğru..

piyasa gereği 5 TL ye düşürülmüştür.

bende haklı buluyorum seni ama oda haklı cünki herşeyin bi piyasası var alan alıyor :) zaaten fiyatı da 5 TL ye düşürmüş bu da gayet normal cok kazanan ve kanal acmayı üşenen kişiler var :)
sende cok kazansan kanal acmak ile zaman kayıb etmezsin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri