Referans bilişim +15 onay hizmeti

Referans BİLİŞİM

Yasaklanmış
[FONT=&quot]YURT DIŞI VE YURT İÇİ ONAYSIZ MAİLLERİNİZE +15 ONAYI YAPIYORUZ.[/FONT]

[FONT=&quot]UZUNCA BİR SÜREDİR YOĞUN BİR ŞEKİLDE BU İŞLEMİ YAPTIRAN MÜŞTERİLERİMİZE SINIRSIZ SAYIDA HİZMET VERİYORUZ.[/FONT]

[FONT=&quot]SON [FONT=&quot]4[/FONT] AYDA [FONT=&quot]ON BİNLERCE[/FONT] MAİLE +15 ONAYI YAPTIK. KAPSAMI GENİŞLETMEK DAHA ÇOK İNSANA HİZMET VERMEK İÇİN KONU AÇMA İHTİYACI DUYDUK.[/FONT]
[FONT=&quot]

ÖDEME YÖNTEMLERİMİZ: EN PARA, İŞ BANKASI, GARANTİ BANKASI, KUVEYT TÜRK, ZİRAAT BANKASI VE AK BANK ŞEKLİNDEDİR.

KANALLARIMIZIN TESLİMİNİ EXCELL FORMATINDA ID-ŞİFRE-KURTARMA-URL-LOKASYON-KANAL TARİHİ ŞEKLİNDE YAPARIZ.

IP'LER YEREL TTNET IP'LERİDİR

KANALLARLA İLGİLİ BİLGİ TUTMAYIZ BUNU TÜM MÜŞTERİLERİMİZE TAAHHÜT EDERİZ.

TEMİZLİK-İP GİBİ HAYATİ NOKTALARA AZAMİ DİKKAT GÖSTERİRİZ.

KANALLAR BİRÇOK PC İLE OLUŞTURULMUŞ VE KARIŞTIRILMIŞ ŞEKİLDE TESLİM EDİLİR. BİZDEN ÖTÜRÜ TOPLU KAPANMA İHTİMALİ SIFIRDIR.

ÇALIŞMA SAATLERİMİZ SABAH 06:00 GECE 24:00 ŞEKLİNDEDİR.

İLETİŞİM: SKYPE: referansbilisim16
E-POSTA: [/FONT][FONT=&quot][email protected][/FONT][FONT=&quot]

FİYATLANDIRMA: +15 ONAY HİZMETİ 0,50 TL
[FONT=&quot]ONAYLI YTPARA ÜYELERİNE 0,40 [FONT=&quot]TL[/FONT][/FONT]

onay yapılan kanalların yasadışı işlemlerde kullanılması kesinlikle yasaktır.

onay yapılan kanalların yasadışı işlemlerde kullanılması halinde sorumluluk tamamen alıcıya aittir.21,09,2016

onay işleminden dolayı kapanma olması 1000 de 1 ihtimaldir. kapanmalarda sorumluluk aldığınız kişiye aittir.

Alışveriş yapan herkes yukarıdaki kuralları incelemiş ve kabul etmiş sayılmaktadır 21,09,2016[/FONT]

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam. Skype yazdım bakar mısınız ?

devir tasarruf devri yurtdışından sağlam yerlerden yüklüce onaysız alıp arkadaşa onaylattım. 1,5 tl yerine 0,80-0,90 tl ye kanal elde ettik. her şekilde işimizi görüyor Allah razı olsun kendisinden

Turgut abiiiiii 2. sayfaya düşmüşsün nerdesinnnnn

bugün itibariyle tekrardan +15 onay hizmetimiz aktiftir. uzun süredir ytparanın en sağlam spamcılarının siparişlerini teslim etmekle meşguldük +15 işi almıyorduk. lakin tekrardan sahalara dönmenin zamanı geldi. çalışmak isteyen müşterilerimizi bekleriz.
Fiyatlandırma: 0,50 tl
ytpara üyesi müşterilerimize işlem ücreti 0,40 tl

bugün itibariyle tekrardan +15 onay hizmetimiz aktiftir. uzun süredir ytparanın en sağlam spamcılarının siparişlerini teslim etmekle meşguldük +15 işi almıyorduk. lakin tekrardan sahalara dönmenin zamanı geldi. çalışmak isteyen müşterilerimizi bekleriz.
Fiyatlandırma: 0,50 tl
ytpara üyesi müşterilerimize işlem ücreti 0,40 tl

Hocam adsenseye bağlanan kanalların gmail açılışıyla ilgisi varmı senin kanallarında aynı duruma giriyormu?

Hocam adsenseye bağlanan kanalların gmail açılışıyla ilgisi varmı senin kanallarında aynı duruma giriyormu?

bir bina düşün en hayati kısımlları temeli ve kolonlarıdır. aynı şekilde bu işin en önemli kısmıda gmail ve youtube kanalıdır. Tabii kanalı kullanmakda ustalık gerektirir. adsense olayına gelirsek o çok kapsamlı bir durum. bana kalsa ben siyasi diyorum bu olan bitene. Türkiye üzerine ekonomi babında çok deli oyunlar dönüyor. Türkiyeye para girişine yönelik bir durum olduğunu düşünüyorum. tabii bu benim teorim. ve bunu konuşacağımız yer benim satış konum değil. soruna gelirsek hocam. herhangi bir şikayet almadım. şuan adsense çalışan ve geçtiğimiz ay 10,000 civarı kanal alan 2 müşterim var. yutdışında işlerini yürütüyorlar. olay genel bir durumdur. zamanla aşılacaktır. her senenin bu döneminde bu işler sıkıntıya girer

Kanallara +15 hizmeti çok kısa zamanda ve vaktinde alındı. Kaliteli ve hızlı alışveriş için teşekkürler [MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION]

İşini gerçekten çok iyi yapan bi arkadaş siparişleri hiç geciktirmedi şimdiye kadar teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaliteli hizmet veren biri tavsiye ederim.teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri