Reina Saldırıyla Alakalı Komplo Teorisi

Konuda yer alan tüm postları okudum tek birşey diyeceğim; Onlarca insanın öldüğü yerden bu şekilde bir adam, normal birisi olamaz. Adam sanki halı sahadan çıkmış gibi.

ben o çatışmanın arasından çıksam beynimi peynir ekmekle yerim heralde. kesinlikle böyle tavırlar sergilemesi normal değil. ilginçmiş.

Medya'da, her yerde herkes bir şeyler atıp tutuyor, yok şöyleydi, yok böyleydi, yok akıldaki sorular, yok 3 kişiydi yok beş kişiydi. Akıllı olun beyler azıcık mantıklı olun, binlerce kamerayı hele ki mekan içindeki kameraları inceleyen emniyet güçlerimiz bilgileri getirip abuk sabuk yorum yapanlara mı? veya medyaya mı dağıtacaktı? Her işin bir usulü adabı, istihbaratı, gizlilik derecesi var. Millet ne derse desin gözünüz kulağınız sadece Devletimizde olsun. Herkes mantıklı, birlik ve beraberlik içinde uyanık olsun yeter.

hocam yalnız uyanık olması gereken devlet, gözü kulağı bizde olması gereken de devlet bu konuda bir anlaşalım. bizler de tabi ki birlik beraberlik içinde olmalıyız, mantıklı olmalıyız onlara katılıyorum.

Bu kadar ayrıntı tesadüf olamayacak kadar gerçek ve harbiden mide bulandırıcı , pislik emelleri için millet birbirini öldürüyor Allah belanızı versin

Asıl merak etmeniz gereken, saldırganın neden hala yakalanamamış olmasıdır.

şekli değişmiş yamyamın

Terörün, teröristin arkasında duranların, destekleyenlerin, saklayanların ve ülkemizi bölmek isteyenlerin topunun Allah belasını versin ... suratında insan suratı yok ki...

adımdan utandıran bu varlığı önce allaha sonrada teşkilata.

Yapılıcak tek şey idam diye düşünüyorum böylelerini hücrede barındırmak beslemek bile masraf

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri