Reis Pewdie Yine Para Başmış :D

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

arme

Kayıtlı Üye
Artık sıradan bir YouTube kanalı olmaktan çıkan ve adını marka haline getiren PewDiePie daha önce South Park'ın bölümlerinde yer almıştı. Şu sıralar kendisinin bir karakter olarak yer aldığı bir oyunun geliştirilmekte olduğunu bildiğimiz İsveçli oyuncunun 2014'te ne kadar gelir elde ettiği gelir açıklandı.

Belirtilenlere göre PewDiePie'ın sahibi olduğu Pewdie Productions isimli şirket 2014 senesinde 63 milyon İsveç kronu elde etti. Bu hemen hemen 7.45 milyon dolara denk geliyor. PewDiePie 2013 senesinde 29.6 milyon, 2012 senesinde de 7.2 milyon İsveç kronu elde etmişti.

Bu arada şirket olarak geçtiğine bakmayın Pewdie Productions'ta sadece PewDiePie'ın YouTube videoları üretiliyor.

Ünlü YouTuber PewDiePie 2014'te Ne Kadar Kazandı?

İngilizce nin faydasını görüyor.Bide böyle garip haraket yapan insanlar daha çok izleniyor neyini izliyorsalar bunun .

Agar.io -yulkucu genşlik den bşka bir videosunu izlemedim ama helal olsun

valla hocam çala çoçuk izliyor benim yeğenim yanına gider gitmez telefonu istedi hemen oyun videolarına baktı tabi bende yt işindeyim sorup soruşturdum animasyon oyun vs gelir iyi tabi alternatif çok,zenginin parası çenemizi çıkardı yani:D

valla hocam çala çoçuk izliyor benim yeğenim yanına gider gitmez telefonu istedi hemen oyun videolarına baktı tabi bende yt işindeyim sorup soruşturdum animasyon oyun vs gelir iyi tabi alternatif çok,zenginin parası çenemizi çıkardı yani:D

hocam aramızda çok özgüne geçmek isteyip şu adamların yaptığı hareketleri kendine yakıştıramayan :) tabi özgün onlardana ibaret değil ama atın ölümü arpadan olsun spama devam :0

buda bişeymi forumumuzun kurucu ağabeyleri ve bazı king of spam youtuberler buna bin basar :)

2016 en geç 2017 de ilk 20 ye giricem en azından :p

yaklaşık bi aydır forumda konusu açılmıyordu iyi oldu bu

aslında bu oyuna işine zamanında girip çok kaliteli işler yapabilecek adamlar vardı ama ışık görüp girmediler özellikle türkiyedeki oyun kanalları oyun içeriklerinden hiç anlamayan ergenlere kaldı dergilerde oyun sektörünün her zerresine hakim olan oyun üstadları bu fırsatı teptiler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri