Reklam Görünmeme Problemi (TEK BAŞLIK)

Cevap: Tüm Ayarlar Doğru Ancak Para Kazandırmıyor - Hitler Görünmüyor

Merhaba Arkadaşlar, İlginç bir problemim var.
Dün (25 ekim) ingilizce bir kanal açıp 9 video yükledim ve birkaç sitede ilgi çekici şekilde paylaştım. İlk gün 1k izlenme aldı videolarım,
5438incim4203501.png

ancak Adsense paneline görüntülenme ve kazançlar yansımadı :(
Bugün baktığımda ise 1 video çok tutuldu ve sürekli hit geliyor o videoya, ancak reklamlar gözükmüyor şu anda o videolarda :'(
şu ana kadar kanalın toplam görüntülenmesi 10k civarı.
Para kazanma ayarları vs herşey doğru oysa ki...
y%C3%BCklenenleryoutube.png

Ama dediğim gibi hit vs adsense paneline yansımıyor...
5438incim4203501.png

normalde dünkü 1k görüntülenmenin hiti yansımış olmalıydı panele...

Şu anda reklamlar görünmüyor ve hit gelmeye devam ediyor. Ne yapmalıyım?

edit: aslında benim problemim tam olarak reklam görüntülenmeme problemi değil. dün görüntülenen reklamların hiti/kazancı vs'si adsense panelime yansımadı :( :(

Aynı olayı bende yaşıyorum bir kaç gündür videolar hit alıyor ama adsense ye yansıma yapmıyor hiçbir şekilde

500 kanal ekleme olayı

Bu arada 1 kanalımın daha reklamları kaybolmuş 6 kanal oldu reklam görünmeyen hayırdır inş

adsense'in "500" kanal ekleme kuralı

içerik için adsense'de geçerli.

youtube'da böyle bir limit yok.

eğer limit varsa da "başka bir gmail hesabınızı adsense'e yönetici yaparsınız"
onun üzerinden yeniden youtube kanalları eklersiniz :D

bu reklam sanırım çerezler ,videonun kategorisi , girilen keyler ve kişinin bulundugu konum ile alakalı oluyor diye düşünüyorum

Reklam görünmeyen 5 kanalımın da reklamları kendiliğinden geldi inanılmaz sevindim laan :)

Reklam görünmeyen 5 kanalımın da reklamları kendiliğinden geldi inanılmaz sevindim laan :)

reklamın cıkıp cıkmadıgını nasıl anlıyotsunuz ? mesela ben kendı vıdyolarımı ızlıyorum google adwords reklamı var hep... ama dun 3 tık almıs.... bende reklam vardır yanıo degıl mı ?

Bende hala düzelmedi beyler 3 gündür reklam var görünüyor ama yok.. var mı bi çözüm yolunuz?

Arkadaşlar acilll yardim kanalima 1 tane ihtar geldi telif iyi durumda degil diyor telif yediğim zaman reklam gidiyor bu 2, kez oldu yani kanal açmakdan sikildim acaba beklesem geri düzelir mi diğer kanal hala düzelmedi

Reklam Görünmeme sorunu bendede başladı 1 Kanalıma ait videoların hiç birinde reklam çıkmıyor diğerleri normal nasıl bi durum anlamadım..

Arkadaşlar acilll yardim kanalima 1 tane ihtar geldi telif iyi durumda degil diyor telif yediğim zaman reklam gidiyor bu 2, kez oldu yani kanal açmakdan sikildim acaba beklesem geri düzelir mi diğer kanal hala düzelmedi

Arkadaşım dikkat et hem yanlış başlıkda mesaj yazıyorsun hemde fld yapıyorsun ceza alırsın forumu incele sordugun soruyla ilgili düya kadar cevap var.

Arkadaşlar 20 Ekim Pazar günü açtığım kanalda reklamlar görünmeye başladı.
Ancak 23,24 ve 25 ekim tarihlerinde açtığım kanallarda reklamlar çıkmıyor maalesef.Güncel çalıştığım için reklamlar çıktıktan sonra bir manası kalmayacaktır zaten o videoların.Yapabileceğimiz herangi bir işlem yok mu? Bir kaçını başka adsense'e taşıyıp,tekrar kendi adsense'ime aktardım.Sonuç vermedi maalesef!

Bekleyin kendiliğinden geliyor başka yapılan müdehaleler sonuç vermiyor 2 gün içinde geldi benim 5 kanalımdaki reklamlar

3 gün önce attığım videoda ilk gün reklam çıkmasına rağmen, sonraki günlerde çıkmadı... Sorun hala devam ediyor.

3 gün önce attığım videoda ilk gün reklam çıkmasına rağmen, sonraki günlerde çıkmadı... Sorun hala devam ediyor.

Arkadaşlar ben sorunu çözdüm galiba.
Pazar günü istanbuldan açtığım kanalda ve onun alt kanallarında çatır çutur reklam çıkıyor.Ama ne zaman ki adsense'e kontrollerini yaptığım IP'den kanal açtıysam ki pazartesi 2 çarşamba 1 perşembe 2 cuma 2 cumartesi 2 olmak üzere toplam 9 kanalda hiç reklam çıkmıyor!

hatalı yere yazıyor isem affola ... hocam ben yeni başladım bu işe adsense üyeliğiniz kabul edildi diye email geldi ayarları felan yaptım youtube ye bağlandım tekrar ama hala orada 1 hafta sonra etkinleşecek yazıyor video yükledim 1 adet yanında yeşil ? çıkıyor
reklam kazandır bölümünden hepsini seçmeme rağmen olmuyor bi yardımcı olur musunz

Son açtığım 5 kanalda yine reklam görünmüyor kendiliğinden geleceğini umarak bekliyorum yine

Videoyu yüklüyorum bakıyorum reklam var ertesi günü bakıyorum reklam yok bugün gene bakıyorum reklam var..Neye göre gidiyor geliyor? Ayrıca önemli bir etkende etiketler diye düşünüyorum.

Örneğin bir liseli videosuna azgın liseli diye başlık attım bi baktım reklam yok sildim etiketleri bugün baktım reklam var.

Arkadaşlar ben sorunu çözdüm galiba.
Pazar günü istanbuldan açtığım kanalda ve onun alt kanallarında çatır çutur reklam çıkıyor.Ama ne zaman ki adsense'e kontrollerini yaptığım IP'den kanal açtıysam ki pazartesi 2 çarşamba 1 perşembe 2 cuma 2 cumartesi 2 olmak üzere toplam 9 kanalda hiç reklam çıkmıyor!

Benim kanalımda reklamlar gözükmüyor bazılarında gözüküyor fakat bir kanalıma açtıgım alt kanalda reklamlar gözükmüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri