Reklam ile önerilenlere çıkmak

hsndrmuss

Kayıtlı Üye
Herkese iyi forumlar, geçenlerde bi araştırma yapıyordum. Bi arkadaş r10 sitesinde önerilenlere çıkma taktiği adı altında bi gönderi paylaşmış. çeşitli fotoğraflarla bu gönderisini desteklemiş. Olay şu: örneğin 50 videon var,bu videoların hepsine aynı anda reklam vererek izleyici kazanıyoruz ve bu bizi önerilenlere çıkarıyor.aslında bana da mantıklı geldi.çünkü 5 liradan her videona reklam verirsen her videon günde yaklaşık 500 görüntülenme alacak.500*50=25000 görüntülenme.görüntüleyenlerin tamamının aynı olmadığını varsayarsak yaklaşık 17000-22000 arasında kişiye ulaşmış oluruz günlük.5 gün kalsa reklam yaklaşık 100.000 civarı özgün kullanıcıdan görüntülenme almış olunur.reklam kategorisini doğru ayarlarsak güzel de abone kazanırız.artık önerilenlere çıkmamız kaçınılmaz olur.ancak biraz maliyetli olacak tabiki.iş hayatını seven biri olarak yatırımsız işin olmadığını hepimiz biliriz.1000-1500 lira gibi bir reklam parasıyla daha büyük paralar kazanabileceğimizi düşünüyorum.arkadaşlar peki siz ne düşünüyorsunuz.özellikle tecrübeli arkadaşlarımızın cevaplamasını çok isterim.çünkü şahsen ben yıllarca bu işi yapabileceğimi düşünüyorum.yorumlarınızı bekliyorum.iyi forumlar...

Takipteyim konunu

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bi adamın konusunun linkini verirsen üstat fikir sahibi olalım ne yapmış, nasıl yapmış değerlendirelim

O kadar paraya o izlenme imkansız bence. Reklamlar daha masraflı diye düşünüyorum.

günde 250 liradan 5 günde 1250 Tl verip 100k izlenme almak için uğraşacağınıza sayfa başı 50 şer liradan 25 tane orta çaptaki organik sayfaya çekiliş reklamı verin(çekilişiniz akla uygun olsun ve gerçek olsun) çok çok daha fazla takipçi kazanırsınız.
Edit : Keşfete düşen onlarca yüzlerce gönderim var ortalama 1m izlenme 3-4k arası takipçi sağlıyor fazlası değil

O kadar paraya o izlenme imkansız bence. Reklamlar daha masraflı diye düşünüyorum.

Ben reklam vermiş biri olarak bu görüntülenmeler alınıyor bu bütçeyle.

---------- Spam Engelliyici 21:40 ---------- Önceki Mesaj 21:40 ----------

hocam konu linkini paylaşsaydın süper olurdu r10'daki

https://www.r10.net/youtube/2014161-onerilen-videolara-nasil-cikilir-test-edilmistir.html Buyur hocam

---------- Spam Engelliyici 21:41 ---------- Önceki Mesaj 21:40 ----------

günde 250 liradan 5 günde 1250 Tl verip 100k izlenme almak için uğraşacağınıza sayfa başı 50 şer liradan 25 tane orta çaptaki organik sayfaya çekiliş reklamı verin(çekilişiniz akla uygun olsun ve gerçek olsun) çok çok daha fazla takipçi kazanırsınız.
Edit : Keşfete düşen onlarca yüzlerce gönderim var ortalama 1m izlenme 3-4k arası takipçi sağlıyor fazlası değil

Hocam youtubedan bahsediyorum

---------- Spam Engelliyici 21:41 ---------- Önceki Mesaj 21:41 ----------

bi adamın konusunun linkini verirsen üstat fikir sahibi olalım ne yapmış, nasıl yapmış değerlendirelim

Buyur hocam. https://www.r10.net/youtube/2014161-onerilen-videolara-nasil-cikilir-test-edilmistir.html

Ben arkadasin yontemini soyleyim. Oyle adwordsla video basi 5 tl ile olacak is degil bu. Arkadasta anladigim kadariyla saglam bir kitleye sahip playlist mevcut.ve bu playlisti takip eden guzel bir kitlesi var. Yeni yayina aldigi videolari playlistin icerisine ekleyip hiti oradan sagliyor. Haliyle anlik izlenim cok yuksek oldugu icin onerilere cikiyor videolar.

Bence olur daha önce reklam verdim bu kadar maliyetli değil ama genede ise yaramıştı çekiliş falan iş değil bence reklamdan gelen kullanıcılar ilgi duydukları için geliyor ve bir video izleyip diğer videoyu da izleyen çok oluyor

Ben arkadasin yontemini soyleyim. Oyle adwordsla video basi 5 tl ile olacak is degil bu. Arkadasta anladigim kadariyla saglam bir kitleye sahip playlist mevcut.ve bu playlisti takip eden guzel bir kitlesi var. Yeni yayina aldigi videolari playlistin icerisine ekleyip hiti oradan sagliyor. Haliyle anlik izlenim cok yuksek oldugu icin onerilere cikiyor videolar.

Hocam bu iş hiti olmayanlar için çok mantıklı. Kitlesi olan adam için değil bu dediklerim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri